Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u st. tropezu

Djevojka našeg nogometaša ispijala Dior kavu od 100 kn, obožavatelji je zasuli komplimentima

Foto: Instagram screenshot
1/4
14.07.2020.
u 19:46

Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćalete Cara, nakon odmora na Jadranu vratila se u Francusku. Trenutno odmara u St. Tropezu.

Nakon odmora na Jadranu pravnica Adriana Đurđević vratila se u Francusku zajedno sa svojim dečkom, nogometašem Dujom Ćaletom Carom koji tamo igra za nogometni klub Marseilles. Par trenutno uživa krstareći luksuznom jahtom po francuskoj rivijeri, a zanosna Dubrovkinja nije propustila priliku da posjeti restoran Dior des Lices u Saint Tropezu.

Fotografijom iz bara pohvalila se na društvenim mrežama, a sudeći prema svemu što je naručila Đurđević nije štedjela. Pred njom su se tako na stolu našle Dior kava čija je cijena oko 100-ak kuna, ali i razni snackovi te Dior kolačići.  - Jedna pozitivna misao ujutro može ti promijeniti cijeli dan - napisala je Adriana uz fotografiju iz Dior bara u kojem je uhvatila VIP mjesto, tj. stol odmah pored Diorovog znaka uz koji se fotografiraju brojne influencerice.

Foto: Instagram screenshot

- Ulovila si stol - komentirala joj je jedna od pratiteljica, a ni sama Adriana nije krila ushićenje zbog mjesta na kojem je uživala u Dior kavi i mini specijalitetima kuće. Cijena pića u spomenutom lokalu kreću se od 80 do 100 kuna, ovisno o tome što naručite, dok kroasan možete naručiti po cijeni od 45 kuna. Poznata trendseterica i ovog se puta susrela s komplimentima na račun izgleda pa su joj mnogi u komentarima pisali kako je predivna.

Inače, Adriana je studij prava završila u Splitu, a u slobodno vrijeme bavila se modelingom a prije toga dugo je trenirala i tenis. Modelingom se počela baviti jer joj se i starija sestra time bavila i često ju je pratila na snimanjima i revijama i s vremenom kada joj je sestra prestala s modelingom Adriana je ušla u taj svijet. S pet godina mlađim dečkom Dujom živi u Marseilleu gdje Duje igra za Olympique de Marseille. Kada je riječ o njezinom modnom stilu Adriana kaže kako bi svoj stil opisala kao drugačiji i neobičan i ne voli copy/paste. - Volim pogledati što je ‘in’, ali oduvijek sam imala svoj stil i znala što mi se sviđa te u čemu se osjećam dobro. Postoje stvari za koje znam da nikad ne bih odjenula ma koliko god trendy one bile. - rekla je jednom prigodom za Story. Kada je moda u pitanju voli čuti mišljenje svog dragog, ali dodaje i kako ne znači da uvijek uvažava njegovo mišljenje. Njezin modni stil uzor je brojnim Hrvaticama i samo na Instagramu Adriana ima preko 62 tisuće pratitelja.

Foto: Instagram screenshot

Adriana uvijek ističe kako su ona i Duje jedno drugome najveća podrška, pa je tako nogometaš s puno podrške pratio i Adrianinu pustolovinu u modni dizajn kada je zajedno s dubrovačkom modnom dizajnericom i prijateljicom Andreom Zvono ove zime osmislila modnu kolekciju. Bio je to poseban gušta za Adrianu jer moda, ne skriva, zauzima visoko mjesto kod nje, a tu ljubav prema modi naslijedila je od mame koja je njoj i sestri uvijek odjeću kupovala u Italiji i oblačila ih je po zadnjoj modi. Adriana već godinama s tribina prati Dujine utakmice i već jako dobro zna sve nogometne termine i pravila i prije svake utakmice Duji uvijek zaželi sreću i pomoli se Bogu, a Duje ima i svoj ritual prilikom izlaska na teren uvijek dodirne tlo i prekriži se. Kada su odgovarala koje vrline i mane vole jedno kod drugog, Adriana je rekla kako kad nekoga voliš voliš i sve njegove mane i vrline, a slično je odgovorio i Duje i samo dodao da ga jedino ponekada smeta što mora fotografirati Adrianu.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
20:22 14.07.2020.

e ovo je današnja hrvatska....curica se ne zna potpisati niti množiti do 100, al ima dečka koji financira njeno slikanje po jahtama.... kakva škola, kakva znanost....osim plastične kirurgije..uzor je današnjoj omladini..!

DU
Deleted user
20:32 14.07.2020.

Stavila je križ na lancu oko vrata koji stoji 10 tak tisuća eura a novinari komentiraju kavu od sto kuna. I u Dubrovniku deru strane turiste s kavama od 80 kuna ...

Avatar saaarac
saaarac
20:21 14.07.2020.

Egoistična barem koliko i ružna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije