Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gomila komentara

Djevojka Joška Lokasa pozirala u badiću, fotke nikoga nisu ostavile ravnodušnim

Foto: Instagram
1/6
17.08.2020.
u 08:40

Jelena objavljuje fotke s odmora gotovo svakodnevno, a pratitelje je posebno oduševila slikama u badiću koje su nastale u Dubrovniku.

Atraktivna djevojka voditelja Joška Lokasa, Jelena Katarina Kapa već se neko vrijeme odmara na Jadranu. Jelena objavljuje fotke s odmora gotovo svakodnevno, a pratitelje je posebno oduševila slikama u badiću koje su nastale u Dubrovniku.

Foto: Instagram screenshot

Trenutačno tamo uživa, te izgleda potpuno opušteno. jelena se ne obazire ni na gomilu komentara koji joj pristižu gotovo svakodnevno, a ne odgovara ni na one negativne. 

Foto: Instagram screenshot

Ponosno pokazuje svoje atribute u ljetnim izdanjima te uspješno privlači pažnju svojih pratitelja.
Podsjetimo, nekoliko pratitelja istaknulo je da im se čini kako je Jelena premršava.

"Pojedi nešto","Jako si mršava" samo su neki od komentara ispod fotografije gdje Jelena pozira u fluorescentno ružičastom bikiniju, a njezin izgled pohvalila je i naša najseksi navijačica Ivana Knoll poručivši joj da je "top".

Foto: Instagram screenshot

Inače, Jelena je prošle godine diplomirala na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu odnose s javnošću u sportu, a prilikom jednog intervjua za Story istaknula je kako joj je najveća podrška u svemu bio dečko Joško i da ju nije pustio na miru dok nije fakultet privela kraju. Dodala je pritom da joj sljedeći korak u životu nije udaja za voditelja s kojim je u vezi od 2016. godine. - Joško i ja smo pet godina zajedno i jedini plan nam je da se volimo, zajednički život je ionako već godinama na istoj adresi  - komentirala je.

Komentara 6

CO
coky
09:30 17.08.2020.

Ne da iza ovih fotki nisam ostao razvodušan...postao sam prostodušan xD

CH
Chazary
09:28 17.08.2020.

Ova fotka na kamenju..." krinč" .Klinci barataju sa ovim " pridjevom",a sad mi je tek jasan :)

ME
medvedgrad
10:15 17.08.2020.

Hajaa šta je ovo majko mila🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije