Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo uživo

Djevojka Joška Lokasa ima novi angažman: Evo čime se bavi

Jelena Katarina Kapa
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
08.04.2019.
u 15:25

U jednom zagrebačkom hotelu održan je ždrijeb skupina za Svjetsko vaterpolsko prvenstvo 2019.godine u Južnoj Koreji, a Jelena se našla u ulozi voditeljice.

Djevojka Joška Lokasa i bivša Miss turizma Jelena Katarina Kapa odradila je svoj prvi voditeljski angažman za HRT uz kolegu Marka Šapita.

U jednom zagrebačkom hotelu održan je ždrijeb skupina za Svjetsko vaterpolsko prvenstvo 2019.godine u Južnoj Koreji, a Jelena se našla u ulozi voditeljice. Zavidnu figuru istaknula je haljinom dizajnera Ivice Skoke.


Novim angažmanom pohvalila se na Instagramu. – Moje prvo javljanje uživo, na nacionalnoj televiziji, na engleskom jeziku, u društvu hrvatskih sportskih velikana. Srce mi je kao kuća – napisala je ispod fotografija.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

 

Komentara 1

PA
pax5
18:17 08.04.2019.

Ha,ha koja po redu,bar da ima prema svojoj djeci srama,đon obraz...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije