Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina Donelli

Djevojka Ivana Hercega otkrila čime ju je privukao

Ivan Herceg i Nina Donelli
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
02.07.2018.
u 19:25

Pjevačica je otkrila da će uskoro preseliti u Zagreb, ali o vezi s našim glumcem nije htjela puno govoriti jer imaju dogovor da u javnosti ne pričaju jedno o drugome.

Ivan Herceg i njegova nova djevojka, pjevačica Nina Donelli uskoro će sigurno provoditi više vremena zajedno, jer pjevačica iz Slovenije seli u Hrvatsku.

U intervju koji je dala za Exkluziv najavila je kako će uskoro preseliti u Zagreb. O vezi s našim glumcem koji se proslavio ulogama u sapunicama nije htjela puno govoriti, ali priznala je kako ju je kod Ivana najprije privukao fizički izgled.

- Važno je imati podršku osobe koja je pored tebe svaki dan. O Ivanu ne želim pričati i naš je dogovor da ne pričamo u javnosti o vezi i ne stavljamo fokus na to - rekla je Nina.

Nakon izgleda kod Ivana su je privukle druge osobine koje su joj važne, a to je poštenje i dobrota. Bez obzira na to što ima dečka Nina priznaje da često dobije nemoralne ponude, ali na njih se uopće ne obazire.

Ivan Herceg i Nina Donelli
1/12
Ključne riječi

Komentara 1

MA
mariocibaric12345
19:51 02.07.2018.

Lovicom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije