Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor

Djevojka Duje Ćalete Cara morala je izbrisati neke fotke iz Abu Dhabija: Nismo se smjeli grliti

Foto: Instagram
1/6
11.01.2021.
u 08:36

Adriana Đurđević objavila je fotografije s odmora u u glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata, gdje od Božića uživa s Dujom

Naš nogometaš Duje Ćaleta – Car i njegova djevojka Adriana Đurđević svoj odmor provode u u Abu Dhabiju, gradu koji je jedno od njihovih omiljenih odredišta za odmor, pogotovo u ovim zimskim mjesecima. U ove toplije krajeve pobjegli su još za Božić i još uvijek uživaju u odmoru u glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Adriana redovito otkriva obožavateljima na Instagramu kako se provode, a otkrila je i gdje se to nije smjela fotografirati i kako je pronašla način da zaobiđe neka pravila.

Ovaj par, koji je dobio nadimak i hrvatski Beckhami, posjetio je Džamiju šeika Zajeda koja se nalazi petnaestak kilometara od središta Abu Dhabija. Izgradnja ove džamije trajala je 12 godina i iznosila je oko 500 milijuna dolara i jedna je od dvije džamije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koju mogu posjetiti i osobe koje nisu muslimanski vjernici.

"Iako se nismo smjeli zagrliti, snašli smo se koliko smo mogli da se bar malo priljubimo jedno uz drugo. S mojim šeikom", napisala je Adriana na fotografijama na kojima s Dujom pozira u blizini džamije. U komentarima je odgovarajući prijateljima i pratiteljima otkrila i kako je neke fotografije morala izbrisati.

"Ha-ha-ha, ovo su one obrisane", napisao joj je netko u komentaru na Instagramu, a Adriana je odgovorila: "Nisu, onih nema više nigdje. Ovo su one što mi nisu skontali u mobitelu."

Ključne riječi

Komentara 7

BL
blizak
09:25 11.01.2021.

Da li to znaci da se od sada hidžab vise ne smije nositi u Eu? Ipak to nije nas obicaj? Samo krscani dozvole pljuvati po sebi. Nitko vise. Zalosno... :(

ZG
zg1985
08:54 11.01.2021.

a da su morali ispred katedrale tako,sasulo bi se drvlje i kamenje na Crkvu..al eto muslimani smiju bit i diskriminatori i rasisti..sve u ime pedofila

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:34 11.01.2021.

klasična "poduzetnica" upecala pet godina mlađeg, neiskusnog, ali dečka s lovom. Čudi me da nije upecala nekog vodoinstalatera ili zidara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije