Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BIT ĆE SUPER TATA'

Djevojčica krala kokice princu Harryju, njegova reakcija oduševila Britance

princ Harry
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
28.09.2017.
u 17:30

Dok su Harry i David neobavezno pričali, mala Emily princu je "krala" kokice. Kad je to primijetio, princ Harry počeo je raditi razne grimase i igrati se s Emily.

Princ Harry ponovno je oduševio sve i pokazao toplinu i pristupačnost. On posljednjih dana boravi u Kanadi, rodnoj zemlji svoje djevojke Meghan Markle. Tamo se trenutačno održavaju igre Invictus, paraolimpijska natjecanja namijenjena ratnim veteranima. Jedan od utemeljitelja ovog natjecanja upravo je princ Harry, koji ih redovito posjećuje.

Harry je snimljen u Torontu na utakmici sjedeće odbojke između Velike Britanije i Danske, u društvu prijatelja, paraolimpijca Davida Hensona i njegove obitelji. Henson i princ Harry sprijateljili su se u Afganistanu, a Henson se natjecao 2014. na igrama Invictus. No show je ukrala Hensonova kćerkica, dvogodišnja Emily.

Dok su Harry i David neobavezno pričali, mala Emily je princu "krala" kokice. Kad je to primijetio, princ Harry počeo je raditi razne grimase i igrati se s Emily. Naravno, to su primijetili i brojni snimatelji koji su uhvatili taj trenutak. Britanska javnost ponovno je pohvalila princa Harryja, a gotovo svi su rekli kako će biti odličan otac.

 

Komentara 8

DU
Deleted user
18:20 28.09.2017.

Kakva senzacionalna vijest!

MA
maxxxx
22:09 28.09.2017.

A ocekivali su valjda da će joj zalijepiti šamar, pa ih je ovim oduševio?

MS
Marko-svejezauzeto
00:46 29.09.2017.

Britanci oduševljeni WOW, onda PR agenciji koja je osmislila ovaj igrokaz treba isplatit dobar bonus za 2017!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije