Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj reagirala

Djed Philip upozorio je Harryja na Meghan, a komentar je bio uvredljiv

Foto: PA/Pixsell
1/6
17.06.2019.
u 15:46

Djed Philip nije baš bio oduševljen Harryjevim ljubavnim odabirom, a kad je shvatio da njihova romansa prerasta u ozbiljnu vezu jasno je to dao do znanja svom unuku.

Princ Harry oduvijek je imao odličan odnos sa svojim djedom, princom Philipom, ali Meghan Markle je uspjela i taj odnos staviti na kušnju.

Kako piše Daily Mail djed Philip nije baš bio oduševljen Harryjevim ljubavnim odabirom, a kad je shvatio da njihova romansa prerasta u ozbiljnu vezu jasno je to dao do znanja svom unuku. Navodno je Philipova izjava bila malo uvredljiva i rekao je Harryju kako se s glumicama izlazi van, ali ih se ne odvodi pred oltar. 

Ni princ William nije bio siguran kako je američka glumica Meghan Markle dobar odabir za njegova brata i nekoliko puta ga je pitao je li siguran u tu odluku. 

Harry je ignorirao savjete svoje obitelji i zaprosio je tri godine stariju glumicu, a svoju ljubav su ozakonili brakom prošle godine u svibnju, a prije mjesec dana su postali i roditelji. 

Princ Philip na kraju se pomirio s činjenicom da mu je unuk odabrao glumicu za suprugu, ali princ William i Meghan nikako da pronađu zajednički jezik.

Navodno su odnosi među njima jako napeti i zbog toga će se razdvojiti i humanitarna organizacija iza koje su zajedno bili princ William i njegova supruga Kate te princ Harry i njegova supruga Meghan. 

Komentara 13

DO
domxerex
16:45 17.06.2019.

Oprostite mali ne razumijem tu opsjednutost salonske ljevice britanskom kraljevskom obitelji. Njihovi djedovi partizani i pravi komunisti su pjevali da će amerika i engleska biti zemlja proleterska i planirali te kraljeve skratiti za galvu. Sada kao prokletstvo njihova unučad se divi i sline za kraljevskom obitelji. Da se uskrsnu djedovi iamam osjećaj da bi prvo potukli svoje rojalističke salonske nesposobne našmrkane dekadentne perverzne unuke. I pitali bi se čime su to zaslužili!?

LU
lukathereem
18:34 17.06.2019.

Iskusan čovjek vidi neke stvari iz aviona

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
17:36 17.06.2019.

Bravo Phillipe, na mjestu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije