Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasljednici

Djeca poznatih glumaca: Nove generacije koje preuzimaju Hollywood

Foto: PIXSELL
1/10
22.09.2019.
u 08:00

Maya Hawke, Jack Kilmer, Emma Roberts, Patrick Schwarzenegger, Margaret Qualley pripadaju mladim nadama koje su spremne pokoriti Hollywood.

Nove streaming platforme donijele su nove trendove među ljubitelje filmova i serija. Tako smo uz njih dočekali i novu, mlađu generaciju glumaca koja će svojim ulogama uskoro ispisati povijest kinematografije. Kako izgledaju mladi i perspektivni glumci u zaleđu starijih i tko su oni?

Maya Hawke glumica je koju smo ove godine pratili u dvije uloge koje su joj donijele neočekivanu popularnost. Ova talentirana glumica najprije se pojavila u poznatoj Netflixovoj seriji "Stranger Things" koja je oborila rekorde gledanosti na toj platformi. Kći je poznatih, danas rastavljenih glumaca, Ume Thurman i Ethana Hawkea koji su, bez obzira na sve, bili njezina velika podrška. A podrška joj je bila potrebna jer ova mlada glumica, osim što je odlučila pokoriti filmska platna, iza sebe ima i glazbenu karijeru, a također je poznata ljubiteljica mode i modnih zbivanja. Okušala se u modelingu, a osvanula je i na stranicama takozvane modne biblije, Voguea. Odrasla je uz filmove velikog redatelja Quentina Tarantina, u čijem se posljednjem filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu" pojavljuje u manjoj ulozi, koja je 21-godišnjoj glumici u usponu nedvojbeno dobrodošla u životopisu.
- Želim sudjelovati u projektima koji se rade s razlogom i na kojima rade ljudi koji su strastveni prema njima jer je to jedini način da se napravi nešto dobro - izjavila je u jednom intervjuu.

Foto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL

Jack Kilmer, 24-godišnji sin glumca Vala Kilmera i manje poznate glumice Joanne Whalley, možda još nije dovoljno razvikano ime, ali svojim ulogama do sada pokazao je volju da nastavi stopama svojih roditelja. Glumio je glavnu ulogu u filmu "Palo Alto", filmskoj adaptaciji knjige glumca Jamesa Franca, u kojoj je glumio i Val. Imao je ulogu i u filmu "Dobri momci" uz Ryana Goslinga te u nagrađivanom filmu "Lords of Chaos". Kritičari su s odobravanjem dočekali njegovu glumu, a pred mladim je Jackom godina puna glumačkih projekata.

Film "Palo Alto", osim Kilmera, imao je i još jedno poznato prezime. Kći Kelly Cunningham i Erica Robertsa, glumca koji je bio nominiran za nagradu Oscar, nećakinja oskarovke Julije Roberts, 28-godišnja Emma Roberts već sada je prava miljenica Hollywooda, koja je svoje glumačko umijeće pokazala u filmovima "Dan zaljubljenih", "Obitelj Miller", "Nerve", "Velika pljačka", a dokazala se i glumom u seriji "Američka horor priča", kojoj nije odoljela ni kantautorica i glumica Lady Gaga. Baš kao Maya i Jack, Emma također ima velike planove za nadolazeću godinu, a uz ovako dobre glumačke gene uspjeh joj je nadomak ruke.

Ovih je dana proslavio svoj 26. rođendan, ali iza sebe Patrick Schwarzenegger, osim uspješnog oca kojeg svi znaju po legendarnoj ulozi "Terminatora", već ima nekoliko uspješnih projekata. Sin glumca i političara Arnolda Schwarzeneggera i novinarke Marije Shriver glumio je u filmovima "Izgubljeni u ljubavi", "Starci 2" i "Ponoćno sunce" u kojem je imao glavnu ulogu uz 21-godišnju glumicu Bellu Thorne.

Foto: Elaine Wells/Press Association/PIXSELL

Zgodan i visok, Patrick se okušao kao model i poduzetnik, a često dobiva komentare da nimalo ne sliči ocu snagatoru. Njegovu izgledu i šarmu nije odoljela ni problematična Miley Cyrus, koja je u jednom od prekida koji je imala s uskoro bivšim suprugom Liamom Hemsworthom uspjela zarobiti Patrickovo srce. No, ni ta ljubav nije potrajala pa su nakon samo pet mjeseci odlučili prekinuti vezu. Unatoč svim tim tračevima, poduzetnom glumcu predviđa se uspješna budućnost.

Margaret Qualley ime je o kojem će se nakon velike uloge u novom Tarantinovu filmu još dugo govoriti. Glumica Andie MacDowell i njezin bivši muž Paul Qualley mogu biti ponosni kako se njihova kći snašla rame uz rame s velikim imenima kao što su Brad Pitt i Leonardo DiCaprio. Jedno od najvećih i najugodnijih iznenađenja ovog filma uloga je djevojke Charlesa Mansona, Pussycat, koju je odigrala 24-godišnja Margaret.

Foto: Simone Comi/Milestone Media/PIXSELL

Prestala se baviti baletom i karijeru počela graditi u svijetu modelinga i glume, što se pokazalo kao dobar odabir. Prije ovog filma imala je zapažene uloge u seriji "The Leftovers" i drami "Novitiate". Zanimljivo je da su ona, Roberts i Kilmer zajedno glumili u spomenutom filmu "Palo Alto" redateljice Gie Coppolle. U jednom je intervjuu priznala i kako gleda na što da je dijete slavnih roditelja. - Pretpostavljam da to može biti samo korisno. Shvaćam da sam privilegirana, ali trudim se raditi što više mogu i želim zaslužiti uloge koje dobivam - kazala je Margaret.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije