Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada za kreativu

Dizajnirajte torbu i osvojite 2000 kuna

NAtjecaj krpa
Krpa.hr
22.03.2011.
u 17:20

Do 20. travnja osmislite savršenu torbu - torbu za namirnice, predimenzionirani clutch, klasičnu žensku, torbu za laptop ili onu koju ste samostalno izradili od metra kože ili tkanine.

Želite dizajnirati, a ne znate kome se možete obratiti? U pomoć stiže Krpa.hr s najnovijom akcijom nazvanom "Krpa zadaci". Do 20. travnja osmislite savršenu torbu - torbu za namirnice, predimenzionirani clutch, klasičnu žensku, torbu za laptop ili onu koju ste samostalno izradili od metra kože ili tkanine. Ukrasite je perlicama, broševima ili bojama i pošaljite Krpi te se uključite u utrku za dvije tisuće kuna.

Sudjelovati mogu samo registrirani članovi Krpa.hr-a, koji su ispunili svoj profil i postavili barem jednu fotogaleriju u portfelj. Svoje radove dizajneri šalju na Krpa.hr (n/r Iva Vukušić),  Anina 3, Zagreb zajedno s osobnim podacima (ime i prezime, Krpa username, e-mail, telefon) te pričom o nastanku torbe i vrijednosti utrošenog materijala. Na svakoj torbi bodovat će se kvaliteta izvedbe, izgled torbe, funkcionalnost i kreativnost.

Svaki dizajner može poslati maksimalno pet radova, a dopušten je i rad u timovima. Pobjednička torba bit će darovana jednom od glasača. Ako imate upite, pošaljite ih na info@krpa.hr.


 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije