Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otimači slave Susan Boyle

Diversity - plesna grupa koja je očarala Veliku Britaniju

diversity
Pixsell
05.10.2009.
u 22:00

Pobijediti Susan Boyle i zadiviti strogog člana žirija Simona Cowella nije bio nimalo lagan zadatak za ovu plesnu družinu koja broji 11 članova.

Kada su u finalu showa "Britain's got Talent" kao pobjednike proglasili plesnu skupinu "Diversity", mnogi su ostali u čudu jer je Susan Boyle bila najveći favorit. No plesne vratolomije i akrobacije ove skupine zasluženo su im donijele glavnu nagradu od 100 tisuća funti.

Pobijediti Boyle i zadiviti strogog člana žirija Simona Cowella nije bio nimalo lagan zadatak za ovu družinu koja broji 11 članova u rasponu godina od 13 do 25. Neki od njih su još u školskim klupama, neki su vodoinstalateri, a u svojim redovima imaju i inženjere, i svi dolaze iz istočnog Londona.

- Nikada nisam vidio tako zanimljivu koreografiju i tako zabavan ples kao što je ovaj vaš. To što ste danas izveli iznimno je inovativno - bio je pun hvale Simon Cowell u finalnoj emisiji ovog showa. Po lakoći izvedbe i koordiniranosti čini se kako je grupa zajedno godinama, ali su se zapravo okupili prije nepune dvije godine.

Koreografiju im radi 20-godišnji Ashley Banjo, vođa skupine, koji inspiraciju crpi iz filmova, a za pobjedničku točku ideju je dobio gledajući film "Transformeri".

- Kada su izgovorili naše ime mislio sam da sanjam. Svi koji su glasali za nas promijenili su nam živote, zaista - izjavio je Banjo nakon finalne večeri.

 

Ključne riječi

Komentara 4

JU
judderman
08:32 06.10.2009.

ne znam tko je ovdje kome sestra, jer Diversity nema ni jednog ženskog člana u grupi.

SW
SW16
09:32 06.10.2009.

opet pisete gluposti i prenosite clanke ofrlje.....nisu ni braca a jos manje sestre jer nema zenskih clanova (ukoliko \"autor\" ovog clanka nemisli da je najmladji clan grupe zbog afro frizure djevojcica) , vec prijatelji koje je spojila ljubav prema plesu.

JU
judderman
08:53 09.10.2009.

nije točan ni ovaj komentar da nisu braća. od njih 11, trojca su braća, pa još dvojca i tako još dvojca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije