Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kultni rokeri

Disciplin A Kitschme sutra se u Dancing Bearu druži s fanovima i potpisuje novi box set

disciplin a kitchme
Foto: Martina Popović/Pixsell
12.03.2015.
u 13:04

Svi fanovi i mladi naraštaji željni dobrih starih glazbenih uzbuđenja dobrodošli su na promociju gdje će se moći družiti s članovima Discipline i njihovim zagrebačkim kolegama Srđanom Gulićem Gulom i Jurom Novoselićem Kuzmom.

Kultna grupa Disciplin A Kitschme u petak 13. ožujka točno u podne stiže u Dancing Bear CD shop u Gundulićevoj 7 u Zagrebu gdje će promovirati box set "Ove ruke nisu male...3". Svi fanovi i mladi naraštaji željni dobrih starih glazbenih uzbuđenja dobrodošli su na promociju gdje će se moći družiti s članovima Discipline i njihovim zagrebačkim kolegama Srđanom Gulićem Gulom i Jurom Novoselićem Kuzmom. Tom prigodom, Disiplin A Kitschme pričat će o netom objavljenom izdanju, posjetitelji će moći sudjelovati u raspravi i pogledati 60-minutnu projekciju DVD-a objavljenog u sklopu box-seta.

Izdanje naslovljeno "Ove ruke nisu male...3" nosi u sebi albume 'Najlepši hitovi! Uživo!' (1987.), EP 'Dečija pesma' (1987.), 'Zeleni zub na planeti dosade' (1989.), 'Nova iznenađenja za nova pokolenja' (1991.) te DVD izdanje 'Raritetno i uživo’ koje se sastoji od arhivskih video zapisa s koncerata, snimanja video spotova i raznih video priloga izvučenih iz druge polovice 80.-ih i s početka 90.-ih godina. Cijelo to vrijeme teći će potpisivanje box set -a 'Ove ruke nisu male....3.

Istu večer, Disciplin A Kitschme održat će ekskluzivan koncert u klubu Močvara, uz gostovanje zagrebačkih kolega. Početak koncerta zakazan je za 22 sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije