Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirno spavaj dušo malo...

Dirljiva gesta Gorana Karana, ove stihove posvetio je preminuloj djevojčici

Foto: Facebook
1/4
24.03.2020.
u 09:15

Za djevojčicu iz Klaićeve bolnice...- napisao je Karan uz video koji je rasplakao njegove brojne obožavatelje.

Ima jedno mjesto gdje se blaga kriju. Ima jedno lice, najdraže od sviju. Mirno spavaj dušo mala, čuvam te. Ispod zvijezda nisi sama, ljubim te. Gdje si ti, gdje si ti anđeli traže svi. Jedan cvijet u raju fali, to si ti, stihovi su koje je splitski glazbenik Goran Karan otpjevao sinoć u videu objavljenom na svom Facebooku, a posvetio ih je djevojčici koja je poginula u jakom potresu koji je u nedjelju rano ujutro pogodio Zagreb i okolicu. 

 

- Za djevojčicu iz Klaićeve bolnice...- napisao je Karan uz video koji je rasplakao njegove brojne obožavatelje. U svojim komentarima izrazili su sućut obitelji i poručili Karanu kako je još jednom pokazao svoje veliko srce ovako dirljivom gestom. -Toliko sam tužna da ne mogu ni pogledati do kraja. Počivala u miru, a roditelji... iskrena sućut. Sućut obitelji počivala u miru Božjem. Gorane svaka Ti čast bravo. - dio je od brojnih komentara koje su Goranu obožavatelji napisali ispod videa. 

Ključne riječi

Komentara 3

SF
sinisa.fezi@gmail.com
13:25 24.03.2020.

Dobri moj Gorane, hvala ti na prekrasnoj pjesmi. A djevojčici, u raj te poveli anđeli. Počivala u miru Božjem. Amen

PD
pdusevi1
14:55 24.03.2020.

Pocivala u miru

PD
pdusevi1
14:54 24.03.2020.

Više nego dobro , odlicno gorane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije