Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još zacjeljuju

Dino Rađa 'prošetao' ozljede od pada s motocikla

dino rađa
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
28.06.2014.
u 15:37

Iako je prošlo gotovo mjesec dana od pada s motocikla, Rađine ogrebotine i dalje nisu zacijelile potpuno

Početkom lipnja Dino Rađa u padu s motocikla zadobio je lakše ozljede, nakon čega se odlučio pozdraviti s vožnjom na dva kotača.

Iako je prošlo gotovo mjesec dana od nesreće, Rađine ogrebotine i dalje nisu zacijelile potpuno. Poznati košarkaš danas se prošetao zagrebačkim Cvjetnim trgom, pokazavši ogrebotine na nogama i rukama.

Tijekom šetnje, susreo je i kolegu Franju Arapovića, s kojim se srdačno pozdravio.

>>Dino Rađa pao s motocikla i hitno odvezen u bolnicu

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Komentara 1

US
USA
22:59 28.06.2014.

Kad se sjetim da je bio zvijezda Boston Celticsa prije Garnetta, Ronda, Piercea, istina ne njihovog kalibra i u vrijeme dok su Celticsi bili losi, ali ipak.... Mislim da jos uvijek imam Spaldingovu sivu majicu sa njegovom karikaturom na prsima.. Istina draze su mi bile od Byrda ili od Isiaha Thomasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije