Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubomoran

Dino Rađa poručio Viktorijinom plesnom partneru: 'Gledam te'

Foto: Nova TV
1/3
18.03.2019.
u 20:03

Nakon što je Viktorija Rađa objavila snimku probe na Instagramu, njezin suprug Dino Rađa se “zaprijetio” mladom Mrkiću. -Pazi dobro di je diraš - upozorio ga je kroz šalu.

Dok je njegova supruga Viktorija Đonlić Rađa bila rasplesana na podiju showa ‘Ples sa zvijezdama’ s mlađahnim plesnim partnerom Markom Mrkićem, bivši košarkaš Dino Rađa pozorno je pratio svaki njezin korak i nije se suzdržao komentara.

-Malo smo zaminili uloge. Moran priznat da je puno lakše igrat nego gledat - napisao je Dino nakon emisije uz snimku Viktorijinog nastupa.Podsjetimo, nakon što je Viktorija objavila snimke probe na Instagramu, Dino Rađa se “zaprijetio” mladom Mrkiću.

-Pazi dobro di je diraš - upozorio ga je kroz šalu, a prije samo nastupa se javio i poručio: “Gledam te.” Viktorija i Marko zaplesali su i nakon emisije u centru Zagreba, gdje je ekipa proslavila prvu epizodu.

 

Foto: Instagram Asos
Pogledajte tko su sve plesni parovi nove sezone showa 'Ples sa zvijezdama'.

Komentara 11

RO
roundtrain
21:21 18.03.2019.

Ne brini Dino, niko ti neće tu staru babu dirat!

AN
Antonio1952
20:25 18.03.2019.

Sta ce drugo kad plesat nezna a i kosarku je doveo do dna.

Avatar dmitarX
dmitarX
20:28 18.03.2019.

bolje gledaj nju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije