Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koga to prati?

Dino Rađa otvorio Instagram, prati samo jednu osobu - i to ne svoju Viktoriju

Foto: Instagram screenshot
1/6
11.06.2019.
u 14:04

Dino Rađa tijekom sudjelovanja svoje supruge u "Plesu sa zvijezdama" često se sučeljavao s njezinim plesnim mentorom, a sada putem Instagrama može to raditi i češće!

Bivši košarkaš i suprug finalistice "Plesa sa zvijezdama"  Viktorije Rađa, Dino Rađa otvorio je Instagram profil i oduševio s prvih jedanaest objava.

Dosad je bio aktivan samo na Facebooku, ali odlučio je pokušati prikupiti fanove i na Instagramu. Zaredane objave u samo jednom danu prikupile su više od 1500 pratitelja, a one potječu iz košarkaških dana pa su na fotkama treneri, igrači i obiteljski članovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sam se sebi smijen😂 . . #jugoplastika #split #nba #basketball #basketballhof2018

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official) on

Međutim, njegova izrada profila nije najzanimljivija stvar već broj osoba koje prati. Odlučio je pratiti samo jednu osobu – Viktorijina plesnog partnera iz "Plesa sa zvijezdama" Marka Mrkića, s kojim se često sučeljavao različitim šaljivim objavama tijekom trajanja emisije.

Prvi Instagram Story Rađa je upravo posvetio Marku. Ispred istoimenog frizerskog salona snimio je kratki video i poručio: ''Ovaj Marko se širi ka kuga, ne mo'š ga zaustaviti...''

Foto: imdb

Poslije emisije Viktorija i Marko i dalje plešu, a nedavno su zajedno bili na druženju u Sloveniji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije