Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Dino prolazi teže razdoblje, Viktorija će se morati odreći osobnog identiteta

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
05.05.2019.
u 10:00

Viktorija je stroga prema sebi i želi postići savršenstvo u onome što radi, a stroga je i prema drugima. Dino prolazi teže razdoblje kako u poslu tako i u odnosima s (ne)prijateljima i okruženjem, što ga čini nervoznim.

Inteligentna ljepotica Viktorija Đonlić uživa na sceni plesnog podija i pokazuje svoj umjetnički plesni potencijal. Ta prekrasna Račica koja ima vrlo izražajnu dramatičnost lica, prodoran i ozbiljan pogled, zavela je žiri svojim dugim nogama i prirodnom lakoćom plesanja.

Viktorija je stroga prema sebi i želi postići savršenstvo u onome što radi, a stroga je i prema drugima. Bez obzira na to što je svoj identitet svjesno stavila u “pratnju’’ suprugova identiteta, ona uživa u svjetlu pozornice. Izvrsne sudačke ocjene jako su joj važne, daju i dižu njezino samopouzdanje i samosvjesnost, ali zbog toga je malo zaboravila šarmirati publiku koja bi joj olakšala put do finala natjecanja. Inače je odlična organizatorica i vrlo sposobna procijeniti poslovne prilike, a u tome je talentiranija od supruga. Kada zatreba, Viktorija zna biti stroga i hladna te kao pravi autoritet staviti do znanja nekome gdje mu je granica. Dino Rađa je ozbiljan u javnom izražavanju i njega autoriteti cijene i podržavaju. Zna se uvjerljivo i izravno izraziti bez obzira na to koliko tema bila delikatna.

On je autoritet za kolektiv. Vrlo je emotivan, izraženog instinkta i dramatičnih reakcija koje su mu pomogle dok je aktivno igrao. Svojim instinktom osjeti svaku osobu. Ljubomoran je, sumnjičav i to je jednostavno dio njegove prirode i kada emocije kontrolira. Viktorija i Dino različito se izražavaju iako isto misle. To je u početku bilo izazovno u njihovoj komunikaciji, ali su s vremenom uspjeli prepoznati jedno drugome misli. Ponekad oko sitnica mogu imati razmirica, ali ih “spašava” smisao za humor. Dino Rađa u odnosu s Viktorijom pokazuje mušku ulogu i superiornost, nekad projicirajući na nju vlastitu slabost u konkretnoj situaciji, malo konzervativnog pogleda na svijet. Istodobno joj je veliki oslonac i daje joj osjećaj sigurnosti, toliko potreban ženi. Između tog bračnog para naglašena je čvrsta povezanost, međusobna požrtvovnost, iskreno prijateljstvo i zajedništvo. Ali ono što je najvažnije: uvijek je tu ostala živa ona ljubavnička energija s početka veze koja održava onu iskru u braku. Trenutačno je Viktorija u dobroj osobnoj energiji, ali ponovno će proživljavati odricanje od osobnog identiteta i potreba kako bi prioritet dala Dininim. Dino prolazi teže razdoblje kako u poslu tako i u odnosima s (ne)prijateljima i okruženjem, što ga čini nervoznim.

Dovoljno imaju životnog i bračnog iskustva, dovoljno međusobne privrženosti što im olakšava svaku vrstu izazova i još ih čvršće povezuje.

Više o astroanalizama potražite na web stranici astrologinje Anđelke Subašić.
 

Ključne riječi

Komentara 7

PS
popevke sAm slagal
10:04 05.05.2019.

Ha, ha, ha , poznata po inteligenciji. Dino koliko si platio ovaj članak?

NE
Neo001
13:38 05.05.2019.

Narodna kaže, sbatko dobije što zaslužuje, tako i ovaj bitanga

AN
Antonio1952
14:37 05.05.2019.

Svasta, nemam rijeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije