Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glasovita snimka

Dino Jelusić podsjetio na viralni video: 'Da, to sam ja, gledam Sanji u sise'

Dino Jelusić
Foto: Screenshot epodravina
1/3
04.10.2019.
u 12:45

– Siguran sam da su svi vidjeli ovaj video u jednom trenutku, postao je viralan prije par godina. Vrijeme je da se otkrije tko je taj klinac. To sam ja. 2004. godine gledam u sise – napisao je Dino.

Dino Jelusić na svom je Facebook profilu podsjetio na poznatu snimku, koja je prije nekoliko godina postala viralna u cijelom svijetu.

Nastala je 2004. godine, kada je tada 12-godišnji Dino gostovao u talk-showu na RTL-u kod Sanje Doležal. Dino je tada, nesvjestan da ga snimaju kamere, gledao u Sanjin dekolte. Snimku je na svojem profilu podijelio i poznati glumac Charlie Sheen, a Dino je objavio fotografiju, kako bi i svojim američkim prijateljima kazao da  je upravo on taj dječak. 

– Siguran sam da su svi vidjeli ovaj video u jednom trenutku, postao je viralan prije nekoliko godina. Vrijeme je da se otkrije tko je taj klinac. To sam ja. 2004. godine gledam u sise – napisao je Dino. 

Prijatelji su se nasmijali i pohvalili Dinin ukus.

– Dobar ukus iskazivao je od malena... Dino ponosimo se na tebe – napisao mu je jedan prijatelj a jedna američka prijateljica kazala je kako Sanja Doležal podsjeća na pokojnu princezu Dianu. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

KR
kritiko
13:35 04.10.2019.

To je pravi muskarac,koji zna kam treba gledati,bravo Dino!

TR
tratincica68
13:04 04.10.2019.

Nije nikad rekao.jesi dobre

DU
Deleted user
14:09 04.10.2019.

HVALA Dininoj mami što je sinu usadila ispravna uvjerenja, i nagone....😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije