Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati GLAZBENICI

Dino Jelusić objavio fotografiju s kolegom staru 17 godina! Prepoznajete li čovjeka s fotografije?

Foto: vl
1/12
17.09.2021.
u 18:22

- Pazi ti ovaj throwback... Legendarni Stole i ja davali intervju 2004. godine u Zoološkom vrtu. Koja vremena su to bila - napisao je glazbenik u opisu fotografije na kojoj pozira s reperom Marinom Ivanovićem Stokom.

Glazbenik Dino Jelusić (29) na svojem je Instagram profilu podijelio svoje sjećanje iz djetinjstva. Na fotografiji koju je glazbenik objavio pozira s reperom Marinom Ivanovićem Stokom (40). "Pazi ti ovaj throwback... Legendarni Stole i ja davali intervju 2004. godine u Zoološkom vrtu. Koja vremena su to bila", napisao je u opisu. Dino je nosio traperice koje su bile poderane na koljenu, jaknu istog materijala, bijelu majicu te crvenu kapu koju je okrenuo naopako. Stoka je dio odjeven u sivu trenirku, a njih dvojica pozirali su zagrljeni te raširenih ruku oponašajući pticu ispred čije nastambe su se fotografirali. 

Foto: Instagram screenshot
U komentarima su ga pratitelji pitali gdje je našao ovu fotografiju, a mladi glazbenik je odgovorio da mu je poslao Stoka, jer on sve čuva. Neki su komentirali i njegov izbor odjeće. "Zvao je Ash Ketchum, želi svoju robu nazad", jedan je od tih komentara. "Kakav outfit", napisao mu je jedan pratitelj te dodao emotikon vatre. "Čuj ti te hlačice", još je jedan od tih komentara. Bili su tu i neki komentari na njegov izgled. "Kaj si bio slatki", jedan je od njih. 

Podsjetimo, mladi glazbenik svoju karijeru je započeo još kao dječak te je u Hrvatskoj po tome i ostao zapamćen. Jelusić je dobio poziv za pridruživanje slavnom bendu Whitesnakeu, a nakon toga su mi stigle brojne čestitke domaćih, ali i stranih izvođača. 

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Komentara 1

CA
cavecanem
18:40 17.09.2021.

Ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije