Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševio gestom

Dino iz 'Lud, zbunjen, normalan' ganuo pratitelje, nudi smještaj četveročlanoj obitelji

Foto: Screenshot
1/4
31.12.2020.
u 08:52

- Nudim privremeni smještaj u Sarajevu četveročlanoj obitelji iz Hrvatske koja je ostala na ulici zbog potresa. Dijelite, tagirajte, u tome nisam vičan - napisao je glumac na svom Facebook profilu.

Brojni građani mobilizirali su se i organizirali pomoć za pogođeno područje potresom koji je zadesio središnju Hrvatsku u utorak nešto iza 12h. Donose hranu, piće, odjeću, deke, kamp-prikolice, a nude i smještaj diljem zemlje. No, to je učinio i sarajevski glumac Milan Pavlović, napoznatiji po ulozi Dine Mehmeda Mujkića u seriji 'Lud, zbunjen, normalan'. On je ponudio privremeni smještaj četveročlanoj obitelji u stanu u Sarajevu.

- Nudim privremeni smještaj u Sarajevu četveročlanoj obitelji iz Hrvatske koja je ostala na ulici zbog potresa. Dijelite, tagirajte, u tome nisam vičan - napisao je glumac na svom Facebook profilu. 

Foto: FIBA/Screenshot

Brojni pratitelji njegovu su gestu pohvalili u komentarima.  "Bravo, dragi Milane! Divan si čovjek! Želim ti sve najbolje u životu", "Ljudino, ti si vrh.", "Od tebe me ne čudi, ali ipak pljesak", "Svaka čast", "Čovjek velikog srca", pisali su brojni. 


Komentara 4

Avatar gulag
gulag
16:05 31.12.2020.

Evo kako neki upečatljivi fiktivni lik potpuno preuzme pravi identitet glumca! Milan Pavlović će zauvijek ostati Dino Mehmeda Mujkić. Isto kao što je i Martin Sagner cijeli život bio Dudek.

ZA
zagabria5
14:37 31.12.2020.

Dino svaka čast, judina si

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:52 31.12.2020.

Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije