Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astro analiza

Dino i Viktorija ponekad oko sitnica imaju razmirice, ali ovo ih spašava

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
18.05.2020.
u 08:00

U njihovu odnosu čvrsta je životna povezanost, međusobna požrtvovnost, iskreno prijateljstvo i zajedništvo.

Dino Rađa ozbiljan je u javnom izražavanju i njega autoriteti cijene i podržavaju. Zna se uvjerljivo i izravno izraziti bez obzira na to koliko tema bila delikatna. Hrabro će izraziti svoje mišljenje bez obzira na to kome se obraća, a u tom izražavanju zna odabrati krivi tajming. On je autoritet za kolektiv. Vrlo je emotivan, izražena instinkta i dramatičnih reakcija koje su mu pomogle dok je aktivno igrao. Svojim instinktom osjeti svaku osobu. Upravo instinkt ga je učinio većim od velikih u sportu. Ima toliko entuzijazma i vjere u dobro da nastoji učiniti sve što može učiniti svijet boljim mjestom za život. Djelovati sada, a ne kasnije, učiniti, a ne obećavati, raditi, a ne teoretizirati, iskustvo, a ne teorija, sudjelovati, a ne promatrati – to su osobine koje Dinu vode kroz život.

1/8

Sa suprugom je ostvario odnos koji ima izazovnu komunikaciju, ali su s vremenom uspjeli prepoznati jedno drugome misli. Ponekad oko sitnica mogu imati razmirice, ali ih smisao za humor spašava. Dino u odnosu s Viktorijom pokazuje mušku ulogu i superiornost, nekada projicirajući na nju vlastitu slabost u konkretnoj situaciji, uz malo konzervativnog pogleda na svijet. Istovremeno joj je veliki oslonac i daje joj osjećaj sigurnosti, toliko potreban jednoj ženi. U njihovu odnosu čvrsta je životna povezanost, međusobna požrtvovnost, iskreno prijateljstvo i zajedništvo. Ali ono što je najvažnije: uvijek je tu ostala živa ona ljubavnička energija s početka veze koja održava onu iskru u braku.

U 2020. godini njegove će inicijative nailaziti na prepreke i blokade koje će ga naučiti da prihvati ono što ne može promijeniti. Gubitak prijatelja i dragih ljudi ga pogađa i ujedno uči da je život dragocjen. Pažnja u prometu, izbjegavanje nepotrebnih rizika i napora osnovna su mu poruka do kraja ove godine.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

VIDEO Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije