Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ikona Instagrama

Koga ljube Dinamovci? U moru samozatajnih ljepotica posebno se ističe tek jedna

Foto: Instagram
1/6
10.11.2018.
u 09:40

Tko su nasljednice Leonarde Boban, Ive Balaban i Anice Kovač koje su oduvijek bile sinonim za žene nogometaša?

Veličanstvenom pobjedom protiv Spartaka Dinamo je ispisao povijest. Nakon gotovo pet desetljeća zagrebački plavi izborili su proljeće u Europi pred punim maksimirskim tribinama.

Više od 17 tisuća gledatelja pratilo je spektakl, a osim nogometnih fanova, dinamovcima su podršku pružale i njihove nježnije polovice. I ne, nije riječ o manekenkama koje se često vezuju uz nogometaše kada je ljubav u pitanju.

Za razliku od žena bivših dinamovaca poput Leonarde Boban, Ive Balaban, Anice Kovač i Marije Cvitanović, današnja postava puno je povučenija. Većina životnih partnerica igrača Dinama živi samozatajno, a tek se poneka ističe svojom prepoznatljivošću.
Jedna od njih je Lejla, supruga nogometaša Izeta Hajrovića, koja je zbog svog modnog izričaja postala prava ikona. Lejla ne krije strast prema skupim krpicama koje često dijeli sa svojim Instagram pratiteljima, a njih je gotovo 45 tisuća. Dizajnerskim komadima najpoznatijih modnih brendova kao što su Gucci, Louis Vuitton, Givenchy i Fendi često je časti suprug s kojim je u braku već četiri godine.

Skupih krpica ne nedostaje ni Izetu koji također uživa u modnim ekshibicijama pa i ne čudi da Hajrovići zbog svog osebujnog stila plijene pozornost kamo god stignu. U Zagreb su stigli iz Švicarske, a porijeklom su iz Bosne i Hercegovine pa im nije dugo trebalo da se toplinom i srdačnošću izbore za naklonost novih sugrađana.

 

 

Mariju Gavranoviću najveću podršku pružala je supruga Anita s kojom je u braku od 2016. godine. Njihova ljubav planula je u Švicarskoj, zemlji u kojoj su oboje odrasli. Par se vjenčao u gradu Luganu, a na vječnu ljubav obvezali su se nakon dugogodišnje veze. Svoju partnericu Gavranović je upoznao u Zürichu gdje je igrao za istoimeni švicarski klub, dok je Anita tada radila u jednom tamošnjem butiku.

Dominik Livaković u vezi je sa studenticom industrijskog dizajna Helenom Matić. U slobodno vrijeme atraktivna Zagrepčanka bavi se umjetničkim klizanjem. Nogometne fanove podsjeća na pripadnicu britanske kraljevske obitelji, vojvotkinju od Sussexa Meghan Markle. Zajedničke trenutne ovaj par najradije provodi na putovanjima, a oboje su i veliki ljubitelji gastronomije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#us 💘

A post shared by Helena Matić (@helenamatic) on



Poljak Damian Kadzior u Dinamo je došao ovo ljeto, a s njim je stigla i njegova supruga Aneta. Par se vjenčao u svibnju ove godine, a prije klupskih obveza Kadzior je s novopečenom suprugom uspio pobjeći na medeni mjesec u Tursku. Upravo tamo prije dvije godine pale su i zaruke. Prije dolaska u Hrvatsku Aneta se u Poljskoj bavila uređivanjem noktiju i trepavica.

Danijel Zagorac prije četiri godine u crkvi Gospe Fatimske oženio se Ivanom Buljan. Bivši kapetan RNK Splita svojedobno je u emisiji Plavi kutak otkrio recept za dugotrajnu vezu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretan rođendan mojoj ljubici,mojoj lipotici,mom cvijeticu,mom suncu,mom svemiru,mom zivotu...

A post shared by Danijel Zagorac (@danijel_zagorac_1) on

 

– Svađam se stalno sa ženom, to je formula! Ne može sve biti idealno. Temperamentni smo oboje, posvađamo se za dobro jutro – kazao je Zagorac koji ne krije da bi jednog dana s Ivanom volio imati veliku obitelj i barem 5-6 nasljednika.

Pogledajte tko su najveće hrvatske zavodnice

Komentara 14

AE
Aedes2017
10:34 10.11.2018.

Ima li ,barem jedna,završen fakultet ?

ZC
zorro.cz
10:15 10.11.2018.

Ak su to ljepotice... Vise mi lice na profesionalke, da ne velim k....

NA
narod1
10:17 10.11.2018.

Kako te samozatajne sa visokom petom nepogrešivo nanjuše potencijalne izvore budućih prihoda. Nikako da ih se vidi da se motaju oko mladih doktora znanosti. Tko ih ne zna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije