Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolje polovice

Dinamovce čeka velika utakmica, a ove ljepotice će ih bodriti

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
08.11.2018.
u 19:36

Najveća podrška i najglasnije navijačice će biti i njihove djevojke i supruge.

Dinamove igrače očekuje velika borba u Maksimiru kada bi konačno trebali osigurati proljeće u Europi.  Dinamovim nogometašima uz publiku najveća podrška i najglasnije navijačice će biti i njihove djevojke i supruge. 

Dominik Livaković u vezi je s klizačicom Helenom Matić za koju su obožavatelji nogometaša Dinama i nogometnog reprezentativca komentirali da jako nalikuje vojvotkinji Meghan Markle. Helena je studentica industrijskog dizajna, a par koristi svaki slobodni trenutak kako bi ga proveli zajedno i  tada si obično priušte neko putovanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#us 💘

A post shared by Helena Matić (@helenamatic) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Matić (@helenamatic) on

 

Mario Gavranović od 2016. godine u braku je sa suprugom Anitom s kojom je prije toga godinama bio u vezi. Par se vjenčao u švicarskom gradu Luganu  a Anita je za svoj posebni dan izabrala vjenčanicu od čipke i tila. Par se upoznao u Zurichu u butiku u kojem je Anita radila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whatever you are be a good one✨ #wheninzurich #home #nature #happy #summertime #potd #vintage

A post shared by Anita Gavranović (@anitagavrano) on

 

Leyla Hajrović supruga je Dinamovca Izeta Hajrovića. Par je u braku četiri godine i kradu pozornost gdje god se pojave. Leyla se ističe svojim modnim stilom i sudeći po fotografijama s Instagrama osim high street komada, njezin ormar prepun je dizajnerskih komada, a skupocjenim torbama ili odjećom često je iznenadi suprug.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take me back 💭 #dubai

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FIGHT NIGHT ZAGREB 🥊 Hvala @rtl_hr na gostoprimvstu i sve cestitke @filip_hrgovic na tituli 💪🏻 #TheHajros

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

 

Poljak Damian Kadzior u Dinamo je došao ov ljeto, a s njim je stigla i njegova djevojka Aneta. Par se vjenčao uoči dolaska u Zagreb, a medeni mjesec proveli su u Turskoj. Naime, upravo u toj zemlji su se i prije dvije godine zaručili. 

 

 

 

Prije četiri godine u crkvi Gospe fatimske vjenčali su se Danijel Zagorac i Ivan Buljan. Danijel često objavljuje na Instagramu fotografije sa suprugom i često piše romantične poruke uz te objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretan rođendan mojoj ljubici,mojoj lipotici,mom cvijeticu,mom suncu,mom svemiru,mom zivotu...

A post shared by Danijel Zagorac (@danijel_zagorac_1) on

 

Pogledajte deset najvećih hitova vatrenih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije