Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO GAVRANOVIĆ

Dinamovac objavom na Instagramu potvrdio da postaje tata

Anita i Mario Gavranović
Foto: Instagram
1/4
28.12.2018.
u 18:04

Dvadestdevetogodišnji napadač na Instagramu je naisao „Sretan Badnjak svima od nas troje“ i tako dao do svima dao do znanja da će dobiti dijete nakon šest godina veze od kojih je nepune dvije u braku

Nogometaš Dinama Mario Gavranović sa suprugom Anitom čeka prvo dijete.

Dvadestdevetogodišnji napadač na Instagramu je naisao „Sretan Badnjak svima od nas troje“ i tako dao do svima dao do znanja da će dobiti dijete nakon šest godina veze od kojih je nepune dvije u braku.

Anita i Mario su se upoznali u Švicarskoj; ljubav je planula u Zürichu gdje je Anita radila u butiku. Kako su Marijevi roditelji rodom iz Gradačaca, a njezini iz Dervente nije im nedostajalo tema za razgovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mario Gavranovic (@gavra7)

Gavranović je rođen u Luganu gdje je i započeo nogometnu karijeru. Za švicarsku je reprezentaciju nastupio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014, no potom se ozlijedio. Nakon prisilne pauze, u siječnju 2016. iz Züricha je došao je igrati u HNK Rijeka. Od ove godine igra za Dinamo, kao napadačko pojačanje.

Anita je još neko vrijeme nakon Marijeva odlaska u Rijeku ostala u Švicarskoj, no potom mu se pridružila i sada su se potpuno prilagodili na život u Hrvatskoj.

Pogledajte video gdje je sudac zabio gol: 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar __MAX__
__MAX__
18:32 28.12.2018.

Neek mu je sa srecom. Lijep par.

FR
Frapin
19:41 28.12.2018.

Sretno tebi itvojoj suprugi Mario!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije