Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNE STRELICE

Dinamovac ponovno ljubi? Uhvaćen na večeri s bivšom ženom poznatog nogometaša

Foto: Instagram
1/11
25.05.2020.
u 11:45

Već neko vrijeme, otkako ga se povezalo s osječkom tenisačicom Donnom Vekić, se nagađa koga ljubi omiljeni Dinamovac Bruno Petković. Sada se šuška da uopće nije u pitanju šarmantna Osječanka, već bivša supruga njegovog kolege.

Nakon što su pričama o rasplamsanom odnosu između nogometaša Brune Petkovića i tenisačice Donne Vekić i njih dvoje sami stali na kraj, glasine o novoj vezi mladog Dinamovca sve su glasnije. Ovog puta, na ljubavnoj karti 25-godišnjeg Petkovića našla se bivša supruga Jerka Leke Iva Šarić, piše Gloria.

1/4

Naime, protekla dva vikenda Bruno je viđen u društvu 31-godišnje diplomirane ekonomistice i bivše manekenke. Prije tjedan dana bili su u jednom zagrebačkom rastoranu, a potom su viđeni i na privatnoj večeri gdje su sjedili zajedno i nisu skidali osmijehe s lica.

Inače, bivša manekenka Iva Šarić ex. Leko (31), bila je u braku s nogometašem Jerkom Lekom od 2012. godine. Osvojila ga je 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine. Prije tri godine počelo se pisati o njihovom razvodu, ali tek su u ožujku 2018. odlučili priznati kako su se razišli.

U braku su dobili dvoje djece, sinove Carlosa (7) i Leona (5).

Iako nema službene potvrde od para, vrijeme će pokazati je li na pomolu još jedna romansa između nogometaša i manekenke.

Podsjetimo, iza Brune je višegodišnja veza s manekenkom Teom Slavicom, za koju mnogi tvrde da Iva podsjeća izgledom na nju, kojoj je kraj došao u listopadu prošle godine. Tada nam je Slavica rekla da je "od sada Bruno Petković slobodan dečko". Nakon što smo ju upitali o razlozima prekida rekla nam je kako “ne želi davati komentare na svoju bivšu vezu”, čime nam je potvrdila da je između njih zaista gotovo. Kontaktirali smo i Petkovića koji nam također nije htio davati nikakve komentare vezane uz prekid s Teom Slavicom. Nekoliko sati kasnije, i s njegovog su Instagram profila nestale njihove zajedničke fotografije. 

1/5

Iako je na Instagramu objavljivao fotografije s Teom, Bruno je izbjegavao razgovor o privatnom životu u medijima. Vezu s manekenkom nikada nije skrivao, ali poneki detalj ipak mu se omaknuo. - Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju - priznao je tada.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

Komentara 5

Avatar Idler
Idler
17:20 25.05.2020.

Leko je več spotrošil nofce od ugovora, a Bruno tek treba potpisat unosan ugovor....i to je to.

RO
RogaBabaroga
21:48 25.05.2020.

ne znam kak ti mozgovi funkcionirajuz?!

AD
adminidiotbroj1
21:05 25.05.2020.

a je strasna je.bolja mi je sestra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije