Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni otac

Dikanova 20-godišnja kći oduševila pratitelje: 'Ista je mama'

Lana i Josip Radeljak
Foto: Igor Šoban/PIXSELL, Ilustracija
1/5
02.11.2020.
u 17:12

Lana se rijetko pojavljuje na društvenim događanjima i svoje profile na društvenim mrežama drži vidljivima samo bliskim prijateljima.

Josip Radeljak Dikan često se na svojim društvenim mrežama hvali svojom kćeri Lanom koju je dobio u braku s glumicom Enom Begović. 20-godišnja Lana ne voli biti u centru pažnje pa njezine fotografije tek ponekad objavi njezin otac. 

"Tatino blago", napisao je u opisu Dikan prije nekoliko dana, a fotka je oduševila njegove pratitelje.

Foto: FIBA/Screenshot

"Predivna djevojka", "Prekrasnu kćer imate, ista je svoja mama", "Ako je uz ljepotu naslijedila i ostale majčine osobine pravo je blago", pisali su Dikanovi pratitelji. 

Lana se rijetko pojavljuje na društvenim događanjima i svoje profile na društvenim mrežama drži vidljivima samo bliskim prijateljima. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar essek22
essek22
07:12 03.11.2020.

Nažalost, nije ko mama...Ni jedna više nije lijepa kao ona što je bila...

NE
Neutralac
05:49 03.11.2020.

Tko je taj Dikan i sto on zapravo radi ..?. cini se kao neki mafioso....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije