Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na operaciji

Dikan Radeljak zbog zapetljaja crijeva završio u bolnici

josip dikan radeljak
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
26.11.2013.
u 18:35

Takva komplikacija može biti bezazlena, primjerice u slučaju priraslica crijeva u slučaju da je prethodno već operiran, mogu biti posrijedi polipi, a najgora je varijanta tumor.

Dikan Radeljak primljen je danas zbog zapetljaja crijeva na Rebro gdje ga operiraju na gastroenterološkom odjelu, potvrđeno nam je iz liječničkih krugova.

Takva komplikacija  može biti bezazlena, primjerice u slučaju priraslica crijeva u slučaju da je prethodno već operiran, mogu biti posrijedi polipi, a najgora je varijanta tumor. 

>> Predstavljena knjiga o Eni Begović koju je financirao Dikan

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:59 27.11.2013.

u ovih par dana svima se crijeva zapetljavaju ili pucaju, i crijevima je svega preko glave....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije