Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi dokumentarac

Diana se požalila i kraljici na probleme u spavaćoj sobi, evo koji je savjet dobila

Foto: PA/Pixsell
1/3
31.07.2017.
u 11:50

U novom dokumentarcu Channela 4 dosta će se govoriti o Dianinim i Charlesovim intimnim tajnama i ljubavnicima

Obitelj i prijatelji princeze Diane traže od Channel 4 da ne emitira novi dokumentarac o princezi čija se 20. godišnjica smrti obilježava 31. kolovoza kada bi se trebao i emitirati dokumentarac. 

Naime, obitelj je u najavi za dokumentarac saznala kako će se u dokumentarcu razotkriti neke intimne Dianine i Charlesove  tajne i da će se pričati i o njihovom seksualnom životu, prenosi Independent. U ovom dokumentarnom materijalu Diana je otkrila  kako su ona i njen suprug princ Charles seksualni odnos imali svaka tri tjedna, a 1984. nakon rođenja drugog sina Harryja bračni par više nije imao seksualne odnose.

U dokumentarcu se doznaje i da je princ Charles u jednoj prilici rekao Diani kako on  ima potpuno pravo imati ljubavnicu jer ne želi biti jedini princ od Walesa koji se nije držao te "tradicije".

Kada je postala svjesna da Charles ne namjerava prekinuti odnose s ljubavnicom Camillom Parker Bowles Diana je čak zatražila i savjet od kraljice Elizabeta koja joj je na njeno pitanje kako da riješe tu situaciju odgovorila da Charlesu po tom pitanju nema pomoći. 
Dokumentarac je nastao na temelju snimki koje je napravio Peter Settlen, Dianin savjetnik za odnose s javnošću. 

1/9

Komentara 20

Avatar Moodleen
Moodleen
12:23 31.07.2017.

A jel bude kaj i o incestu, stoljećima uobičajenom u familijama "plave krvi".

Avatar kaznitelj
kaznitelj
13:19 31.07.2017.

To je sve ista klasa zgubidanki na vrhu svijeta,sve imaju osim dobrog guženja...I Melaniji Trump očajnički fali dobra kita...vidi se iz aviona

PP
pp
14:00 31.07.2017.

U dokumentarcu se doznaje i da je princ Charles u jednoj prilici rekao Diani kako on ima potpuno pravo imati ljubavnicu jer ne želi biti jedini princ od Walesa koji se nije držao te "tradicije". - Pošteno :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije