Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolege otkrili

Detalji o smrti srpskog glazbenika koji je bio zaražen koronavirusom: Pio je lijekove na svoju ruku i nije htio ići doktoru

Foto: Instagram
1/9
25.11.2020.
u 13:16

– Bio je na respiratoru već osam, devet dana, prije toga bio je na neinvazivnoj terapiji kisikom. Bilo mu je sve gore i gore. Jučer u 9.20 sati to se dogodilo. Zahvaljujemo osoblju i direktoru bolnice "Dragiša Mišović", dali su sve od sebe da ga spase. Nije mu bilo pomoći. On će nastaviti živjeti s nama kroz Amadeus bend – kazao je za srpske medije njegov kolega iz benda Aca Amadeus.

Mnoge je jučer iznenadila i šokirala vijest da je bubnjar glazbenog sastava Amadeus bend Bojan Zlatanović preminuo u 45. godini od posljedica koronavirusa. O detaljima njegove smrti progovorili su kolege i suradnici. 
 
– Bio je na respiratoru već 8 do 9 dana, prije toga bio je na neinvazivnoj terapiji kisikom. Bilo mu je sve gore i gore. Jučer u 9.20 sati to se dogodilo. Zahvaljujemo osoblju i direktoru bolnice ''Dragiša Mišović'', dali su sve od sebe da ga spase. Nije mu bilo pomoći. On će nastaviti živjeti s nama kroz Amadeus bend – kazao je za srpske medije njegov kolega iz benda Aca Amadeus.

O smrti prijatelja progovorio je i pjevač Darko Filipović. 

– Bijesan sam i ljutit, a ne znam koga da krivim. Tokan je kašljao dugo, ali nije želio ići liječniku. Sam je, na svoju ruku, pio lijekove kod kuće. Rekao sam mu da ode na pregled, da se ne šali, ali on to nije shvaćao ozbiljno, kao što je sve u životu shvaćao olako i kroz šalu. Bio je najbolji i najduhovitiji čovjek koga sam poznavao – rekao je Filipović i nastavio: 

– Kada je konačno odlučio javiti se liječniku, nije bilo mjesta u beogradskim bolnicama pa su ga smjestili u Požarevac. Tamo je proveo neko vrijeme, ali nakon što se situacija pogoršala, prebacili su ga u Beograd, u bolnicu. Prije deset dana priključen je na respirator.

Podsjetimo, vijest o njegovu preranom odlasku na društvenim je mrežama podijelio pjevač Darko Filipović (39). 

– U bolnici su liječnici dali sve od sebe da preživi. On će i dalje nastaviti živjeti kroz bend Amadeus – rekao je Aleksandar Stanimirović, glazbenik i prijatelj iz benda tamošnjim medijima.

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

SN
snicl
15:02 25.11.2020.

Kog vi trujete?novinari?

ZE
zeljkovameli
08:39 05.03.2021.

Bio, Ravnozemljaša, Antivakseri, Teoretićar zavjere. Sve Vas treba zarazit, i nedat vam Dase Lječite, Protiv Nečega šta Nepostoji. 🦍🦍Crk. Debili

Avatar FrancJunior
FrancJunior
15:32 25.11.2020.

srbijanci i u drzavama EU ljece npr. rak i melanome "ljekovima" baba vracara i aspirinom, jer ih je strah ici kod doktora. O higijeni onih preostalih nekoliko zuba koje su u gubici donijeli iz srbije, da ne govorimo! Rijetko debilan narod!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije