Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre vile

Demi Moore preko Twittera spasila tinejdžera od samoubojstva

demi moore
reuters
22.03.2010.
u 13:13

Dečko s Floride poslao je preko Twittera poruku Demi u kojoj se žali glumici kako je nesretan svojim životom i zbog toga se odlučio objesitit u vrtu svoje kuće.

Glumice Demi Moore i Nia Vardalos spriječile su 18-godišnjaka da počini samoubojstvo. Srednjoškolac s Floride preko Twittera je poslao poruku Demi kako se želi objesiti ispred kuće i time okončati svoj nesretan život.

Demi je brzo odgovorila pitajući ga misli li ozbiljno, a on je odgovorio potvrdno. Dok je Demi pokušavala odgovoriti nesretnog mladića da odustane od te lude namjere, njezina kolegica Nia Valdos pritekla joj je u pomoć. Ona je nazvala policiju koja je brzo reagirala i pronašla mladića u njegovu domu kako plače.

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:28 22.03.2010.

zaradite na ovom..provjereno, mozda malo vremena izgubite dok se registrirate ali isplati se....http://bux.to/?r=Bezuhov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije