Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEČJI PLAČ

Demi Moore ne odustaje nakon pobačaja: Želim dijete s Ashtonom!

Demi Moore i Ashton Kutcher
AFP
10.04.2010.
u 15:35

Troje djece koje ima s bivšim suprugom Bruceom Willisom, nisu dovoljni za Demi Moore (47). Njezine kćeri - Rumer (21), Scout (18) i Tallulah (16) su odrasle, a ona čezne za mijenjanjem pelena i podizanjem djece.

Troje djece koje ima s bivšim suprugom Bruceom Willisom, nisu dovoljni za Demi Moore (47). Njezine kćeri - Rumer (21), Scout (18) i Tallulah (16) su odrasle, a ona čezne za mijenjanjem pelena i podizanjem djece.

S kolegom Ashtonom Kutcherom (32), s kojim je u braku od 2005. godine, već je pokušala dobiti dijete. Prije četiri godine uspjela je zanijeti, no u prvom tromjesečju drugog stanja imala je spontani pobačaj.

- Ne odustajem, želim još jedno dijete - rekla je Demi za novi broj britanskog modnog magazina Elle.

- Pričali smo mnogo o potomstvu i oboje želimo dijete. Posljednjih godina pratim Ashtona i primjećujem kako je odlučan poočim mojim kćerima. Zbog toga ni najmanje ne sumnjam da bi prinova bilo jedno prekrasno životno putovanje za nas oboje - ispričala je i dodala da su joj sve trudnoće ostala u lijepom sjećanju, pogotovo sa Scout - kada je 1991. godine pozirala naga za Vanity Fair.

- Bio je to hrabar čin. Nisam se nadala da će ta naslovnica izazvati toliko reakcija, i negativnih i pozitivnih. Ja sam samo željela malo pomaknuti granice - prisjetila se.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije