Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podnijela zahtjev

Demi Moore konačno se odlučila razvesti od Ashtona Kutchera

demi moore
pixsell
18.11.2011.
u 08:09

Glumica je u službenoj izjavi napisala kako je odluku donijela teška srca, no drugog izlaza nije bilo.

Nakon brojnih preljuba i skandala koje joj je priuštio u šestogodišnjem braku, glumica Demi Moore napokon je rekla dosta i podnijela zahtjev za razvod od svog 15 godina mlađeg supruga Ashtona Kutchera.

– U velikoj tuzi i teška srca odlučila sam okončati svoj brak s Ashtonom. Kao žena, supruga i majka neke bračne vrijednosti smatram svetima i u tom sam duhu odlučila krenuti dalje u svom životu – napisala je Demi u svojoj službenoj izjavi. Bit će joj ovo treći razvod. U osamdesetima je bila udana za glazbenika Franka Moorea, a početkom devedesetih postala je supruga Brucea Willisa s kojim je dobila tri kćeri.

Svoju izjavu dao je i Kutcher koji će, kaže, uvijek voljeti i znati cijeniti trenutke koje je proveo s Demi i njenom djecom.

– Brak je  nešto najteže u životu, nažalost moj nije uspio – rekao je Kutcher.

Komentara 3

BG
bijesna glista
08:53 18.11.2011.

Hm Pošteno. Ionako je bilo neprirodno. Ali prljavi biznis mora imati ovakve likove da bi kuharice i čistačice, pratiteljice tračeva bile sretne. Njima je uspjelo u životu i imaju kao familiju, a vidiš ovima koji imaju novac - nije. AA dolarići od reportaža, snimanja, intervjua, - cure.

MA
Maroje2312
08:54 18.11.2011.

Čudno kako je kabala narukvica nije zaštitila ljubavnog kraha?

DU
Deleted user
09:38 18.11.2011.

razlika u godinama je ipak učinila svoje. ne ide, on hoće proživjeti sve ono kaj je ona proživjela prije petnaestak godina.... demi, drugi put ipak biraj nekog bližeg po godinama...i sve bu ok. (ne buš se morala toliko zatezati, i i forsirati da izgledaš mlađe. i starost je lijepa, ak je uz tebe kompatibilan partner)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije