Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na ispovijest

Dejan Lovren napisao poruku Justinu Bieberu: 'Bog te blagoslovio'

Foto: pixsell
1/7
04.09.2019.
u 12:30

Nakon što je pjevač na Instagramu napisao kako su mu trebale godine da promijeni svoje loše navike i kako ga je Bog blagoslovio divnim ljudima kojima je okružen, poruku mu je napisao i naš reprezentativac.

Justin Bieber u ispovijesti koju je podijelio s obožavateljima napisao je kako nije odrastao u stabilnoj obitelji te kako je brz put do slave ostavio traga na njemu.

Priznao je kako je već s 19 godina počeo koristiti teške droge i iskorištavao je svoje djevojke i nije ih poštovao. Nije mu bilo lako nositi se s teretom slave i od njegove 13 godine, kada je postao zvijezda, sve su drugi radili za njega i zato se nikada nije ni naučio odgovornosti.

– Trebale su godine da se udaljim od tih loših navika, popravim veze i promijenim navike u njima. Bog me blagoslovio s ovim nevjerojatnim ljudima koji me vole zbog mene – napisao je pjevač u svojoj objavi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Više od 3,5 milijuna ljudi lajkalo je njegovu objavu, a u komentarima je podršku Bieberu dao i naš nogometni reprezentativac Dejan Lovren. – Poštovanje i amen. Bog te blagoslovio – napisao je Lovren Bieberu. 

Ključne riječi

Komentara 8

ZE
Zekonja
13:21 04.09.2019.

Jako dubokoumno, cak i za guraca lopte izbosne. Kako se samo toga sjetio ?

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
13:09 04.09.2019.

Dođi Justine kod mene doma da poslušaš propovijed nekoga tko se nije drogirao, pio i droljao. Čisto da te inspiriram i da naučiš nešto.

SH
Shalan
13:03 04.09.2019.

To je Justin požurio s ispovijedi jer su one iz #me too pokreta, u žestokom lovu na vještice. Pa se posuo pepelom, prije nego ga one nagaze 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije