Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje u raju

Dejan iznenada skinuo vjenčani prsten, Gordana ljuta: 'Ide mi na živce'

Foto: RTL
1/5
03.04.2020.
u 10:42

- Morao sam nešto napraviti i dobiti neku njezinu reakciju, a ne ravnu crtu. Pa bilo to dobro ili loše. Bio sam dobrica i nije valjalo, od sinoć sam se malo ohladio i opet ne valja - priznao je Dejan.

U showu brak na prvu situacija između novopečenih supružnika mijenja se iz dana u dan. Dok su se jedni nakon početne distanciranosti počeli približavati jedno drugome poput Nikoline i Adama drugi su pak nakon prvotne idile zahladili odnos. Nevolje u raju zadesile su i do sada naizgled najskladniji par Gordanu i Dejana koji je ljutito skinuo prsten i narukvicu koju je dobio na dar od Goge, a zbog čega - samo on to zna.

1/5

- Morao sam nešto napraviti i dobiti neku njezinu reakciju, a ne ravnu crtu. Pa bilo to dobro ili loše. Bio sam dobrica i nije valjalo, od sinoć sam se malo ohladio i opet ne valja - priznao je Dejan kojemu je nešto u Gordaninu ponašanju posebno zasmetalo, ali nije joj htio priznati što točno.

- Ide mi na živce. Rekao mi je da mu ne poklanjam dovoljno pažnje. Nešto sam napravila, ali ne znam što, inzistirat ću da mi kaže o čemu je riječ - kazala je Goga koja je svoj problem otkrila Lidiji, kada su se parovi zajedno družili i igrali prikladnu igru - „Čovječe, ne ljuti se!“

U međuvremenu, Nikolina i Adam otišli su na prvi pravi spoj u grad te su oboje priznali kako njihova veza postaje sve bolja.

- Mislim da će se unutar dva dana pokazati je li ona spremna za dalje, hoće li se razviti prijateljstvo i hoćemo li nakon prijateljstva graditi nešto više. Ako ne - sretno dalje! - zaključio je Adam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije