Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parovi

Definitivno je gotovo? Pale teške riječi između Milijane i Milojka

Foto: Screenshot
1/7
14.06.2019.
u 17:01

Zaručnici su se opet posvađali i to zbog Milijaninog druženja s Aleksandrom Požgajem.

U reality showu "Parovi" aktualne su i dalje ljubavne trzavice između Milijane Bogdanović i 53 godine starijeg Milojka Božića.

I ovaj put je uzrok njihove svađe bio Aleksandar Požgaj s kojim se Milijana zbližila kad su ušli u "Parove". Kako piše Kurir Milojko je opet poludio jer se njegova Milijana stalno druži s bivšim političarem Požgajem, ali flertuje i s drugim muškarcima što Milojko ne može više gledati.

Sudeći prema razgovoru koji su Milijana i Milojko vodili pred kamerama izgleda da su raskinuli svoje zaruke. 
- Je li lijepo da me za......š tako? - pitao je Milojko, a Milijana je odgovorila: - Ti mene vani nećeš vidjeti. Nema od nas ništa.

Ovo nije prvi put da se zaručnici svađaju i prekidaju, ali svaki put su se i pomirili. Osim što se je imala aferu s Požgajem Milijana je navodno 'oko bacila' i na zaštitara koji radi u ovom realityju.

Komentara 5

Avatar argus100
argus100
17:48 14.06.2019.

Dan bez "vrsti iz otađbine" kao da nije niti postojao . Hvala VL na dosljednosti, spasili se dan.

MI
midea
19:37 14.06.2019.

"Večernjibrekomšiluk" opet u akciji !

DO
Dolac68
21:40 14.06.2019.

vi niste normalni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije