Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 3 godine

Definitivan kraj ljubavi! Slavni par potpisao papire za razvod

Foto: Press Association/Pixsell
1/3
09.11.2018.
u 10:56

Iako nisu imali predbračni ugovor, nije bilo problema oko podjele imovine

Nakon tri godine konačno je finaliziran razvod Jennifer Garner i Bena Afflecka.

Predali su papire prije tjedan dana i više nisu rastavljeni nego službeno razvedeni. Nijedno od njih nije imalo svog odvjetnika već su unajmili jednu osobu – Lauru Wasser koja je vodila medijaciju.

Dogovorili su se i za zajedničko skrbništvo nad svoje troje djece  – Violet, Seraphinom i Samuelom, a kako njima ne bi to sve teško palo,  posjećivat će terapeuta barem šest mjeseci. Iako nisu imali predbračni ugovor, nije bilo problema oko podjele imovine. 

Garner i Affleck stupili su u vezu nakon zajedničkog filma „Daredevil“ 2003. godine, a počeli su razdvojeno živjeti nakon deset godina braka, između ostalog i zbog navoda o Affleckovim prevarama.

Pogledajte video o ljudima koji su postali slavni u četrdesetima: 

Ključne riječi

Komentara 1

IH
iron.hide.54966
11:20 09.11.2018.

Hvala na obavijesti... već sam se zabrinuo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije