Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožava wellness

"Dečko ne treba biti ljubomoran što sam s drugim u jacuzziju"

'31.01.2012. Terme Tuhelj, Tuheljske Toplice - Maneken Mario Anic Kremic i manekenka Stefany Hohnjec uzivali su u carima zagorskog wellnessa i u vodenom planetu u Termama Tuhelj. Photo: Matija Topolov
'Matija Topolovec/PIXSELL'
01.02.2012.
u 19:40

Bivša Miss sporta Stefany Hohnjec otkriva da obožava sportske, žestoke masaže

– Ovo je obično snimanje i ne vidim razloga zašto bi moj dečko Tomislav Perić bio ljubomoran jer se brčkam u jacuzziju s drugim muškarcem. Za mene postoji samo on – rekla je Stefany Hohnjec koja je uživala u sauni i masažama s Best Modelom Hrvatske 2009. godine, Marijem Anićem Kremićem. Bivšoj Miss sporta, koja je trenirala gimnastiku, najdraža je sportska masaža, iako je, kaže, malo žešća. Prije tri dana Stefany se vratila iz Tajvana gdje joj je dečko trenirao tenis.

– Bila sam ondje dva tjedna i bilo je predivno iako sam imala problema s hranom. To je za mene čudno jer sam svuda putovala i svašta jela. Naime, oni jedu samo svinjetinu koje sam se brzo zasitila pa sam tamanila sushi. Stvarno je čudno koliko je puno jedu. Primjerice, na tržnicama prodaju u velikim loncima juhu, a kad zaviriš u jedan od njih, umjesto povrća, plivaju svinjske nogice – kaže. Dodaje da su je muškarci gledali u čudu zbog njene visine, ali i plave kose. Svi su joj govorili da je lijepa.

Komentara 1

NI
nidjomidjo
08:58 02.02.2012.

Apsolutno neshvatljivo nepotreban članak!?!?!?!!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije