Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna kuma

Dečka ostavila kod kuće, a s bivšim tulumari po Madridu

Pippa
Pixsell
16.05.2011.
u 19:09

Veselo društvo cijeli je vikend provelo tulumareći po ekskluzivnim madridskim klubovima, a mlađa sestra Middleton viđena je kako u torbi nosi bocu šampanjca!

Za Pippu Middleton život više nije isti otkako je njezina dvije godine starija sestra Kate postala žena britanskog princa. Do prije dva i pol tjedna zgodna je Britanka bila poznata tek kao mlađa sestra najpoznatije mladenke i kao djevojka koja se zna dobro zabaviti te koja voli popiti, no nakon što je na kraljevskom vjenčanju zamamnom pojavom u uskoj bijeloj haljini zasjenila sestru, postala je najpopularnija kuma na planetu. Mediji otad prate svaki korak fatalne Philippe pa su za njom pošli i u Španjolsku, kamo je 27-godišnja trendseterica u petak otputovala na zasluženi odmor nakon što je besprijekorno obavila sve dužnosti kao kraljevska kuma i otpratila Catherinu i Williama na medeni mjesec na Sejšele.

Iako prilično svježa u medijskom svijetu, vrckava Pippa, čini se, dobro zna kako zagolicati znatiželju javnosti. U Madrid je, naime, stigla u društvu bivšeg dečka, 26-godišnjeg Georgea Percyja, sina vojvode od Northumberlanda i jednog od najbogatijih ljudi u Britaniji, a sadašnjeg dečka Alexa Loudona ostavila je kod kuće. Alexovu brigu možda umanjuje to što je njegova draga na put povela i prijateljice.

Veselo društvo cijeli je vikend provelo tulumareći po ekskluzivnim madridskim klubovima, a mlađa sestra Middleton viđena je kako u torbi nosi bocu šampanjca! Nedjeljno popodne proveli su puneći baterije te otišli na plovidbu čamcem po jezeru u bajkovitom parku Retiro. Pippa i njena pratnja nisu unajmili veslača nego je Percy, kao pravi kavalir, veslao dok je njegova studentska ljubav uživala na suncu.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
JackRussell
00:52 17.05.2011.

Novi izraz maloumnih novinarčića VL-a....za njih je svaka žena postala \"fatalna\"....kako mi je drago što propadate....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije