Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mislio je da je šala

Deanu Kotigi na vrata je pozvonila nepoznata žena i iznenadila ga gestom

Foto: Instagram screenshot
1/7
03.06.2020.
u 08:58

Popularni lovac iz HRT-ovog kviza "Potjera" iznenadio se kada mu je nepoznata žena pozvonila na vrata i rekla da je pronašla nešto što mu pripada.

Lovca iz HRT-ovog kviza "Potjera" Deana Kotigu iznenadila je gesta jedne žene koja mu je jučer pozvonila na vrata. Kada mu je rekla zašto je došla do njega najprije je mislio kako se radi o šali, ali brzo je shvatio da nije riječ o zezanciji. Žena koja je došla na njegovu kućnu adresu rekla mu je kako mu je došla vratiti novčanik, a Kotiga je bio zbunjen jer uopće nije ni shvatio kako je negdje tog dana izgubio novčanik. 

- Znači na portafon upravo pozvonila žena da mi je našla novčanik pa bi ga vratila. Ja naviknut na prankove i zajebavanja prvo ne vjerujem, pa potražim, bome ga nema, uzmem bocu vina i spustim se, vidi fakat novčanik, razgovor zahvala vino, jedva uzela kaže "nemojte me zezat" -  ispričao je lovac iz "Potjere". Gospođa koja mu je vratila novčanik pisala mu je i na Facebook i ostavila svoj broj telefona da joj se javi, ali poruku nije vidio pa nije reagirao. Njezin suprug je predlagao da novčanik odnesu na policiju, ali ona je zavirila u osobnu u novčaniku i tako je došla do adrese te je odlučila sama mu predati novčanik.

- Kaže da se nada da je stigla prije nego sam počeo zivkati za blokadu kartica jer se to njoj jednom desilo i bila drama par dana, rekoh joj iskreno nisam ni skužio. al doslovno jedva uzela to vino, preprepristojna žena, hvala joj puno - poručio je Kotiga.

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije