Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEMORIJAL MIRKA MIOČIĆA

Dean Kotiga pomeo konkurenciju: 'U Zadru sve štima, Mirko bi bio ponosan'

Treći Memorijal Mirka Miočića
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/10
07.10.2019.
u 20:30

Tijekom tri dana odigran je cijeli niz kvizova. Natjecatelji su se ogledali u random kvizu, pojedinačnom kvizu, kvizu parova, ekipnom kvizu, te zanimljivim pojedinačnim tematskim kvizovima: Priroda, Lifestyle, Domaćica, Ratni i Strip. Ukupno je sudjelovalo više od 250 natjecatelja, a najviše je razloga za slavlje imao Potjerin lovac Dean Kotiga

Najbolji hrvatski kvizaši treći su se put našli u Zadru na sad već tradicionalnom Memorijalu Mirka Miočića, u organizaciji Udruge KviZD.

Tijekom tri dana odigran je cijeli niz kvizova. Natjecatelji su se ogledali u random kvizu, pojedinačnom kvizu, kvizu parova, ekipnom kvizu, te zanimljivim pojedinačnim tematskim kvizovima: Priroda, Lifestyle, Domaćica, Ratni i Strip. Ukupno je sudjelovalo više od 250 natjecatelja, a najviše je razloga za slavlje imao Potjerin lovac Dean Kotiga, koji je pobijedio u pojedinačnom kvizu, tematskom kvizu iz stripa, u paru s Pericom Živanovićem, random kvizu, te u ekipnom kvizu s Lukšom Benićem, Pericom Živanovićem i Mladenom Vukorepom. 

- Odlično kao i uvijek, vikend pun druženja i kviziranja, tj. guštanja svih vrsta. Posebna pohvala cijeloj organizacijskoj ekipi iz Zadra, jer mislim da je nepošteno ikoga izdvajati, kao i glavnom uredniku za pitanja, genijalnom Krešimiru “Kiri” Štimcu, jer je stvarno lijepo kad sve štima, od ambijenta preko printanja do kvalitete pitanja - Mirko bi sigurno bio ponosan. Konkurencija je bila najveća moguća, jer se bez pretjerivanja može reći da su tu bili svi najbolji kvizaši Hrvatske, a glede uspjeha mogu reći samo da su me pitanja očigledno pomazila mrvicu više nego druge. U svakom slučaju lijepo je biti dio svega ovog i mislim da smo svi guštali kao malo praščad, i jedva čekamo sljedeće izdanje Memorijala - kazao nam je Dean Kotiga. 

Organizatori su zadovoljni odazivom natjecatelja, a prostor Arsenala na kraju je bio potouno pun, pa ako iduće godine bude više natjecatelja, morat će se preseliti u veći prostor, poput Jazina.

- Odaziv raste svake godine. Imali smo čak 61-u četveročlanu ekipu, što je fenomenalno. Na individualnom kvizu je bilo više od 130 ljudi, što je svojevrsni rekord, ako ne računamo Europsko prvenstvo. Tu su bili najbolji hrvatski kvizaši poput Morane Zibar, Deana Kotige, Krešimira Sučevića-Međarala i Mladena Vukorepe, Dubrovčanina Kriste Kristića, mlade garde Marinovića, Čorka, Milijića.

Tu je bila i prošlogodišnja pobjednica Marijana Jakovašić, pretprošlogodišnji pobjednik Perica Živanović. Stvarno smo zadovoljni, nadamo se da će iduće godine biti i bolje - kazao nam je Lovro Jurišić iz Udruge KviZD. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZR
Ze Roberto u
21:00 07.10.2019.

Kaj nije pobijedio "talent plesač", član radničke fronte jugoslavije.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije