Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat influensera

Dean Kotiga nakon prozivke na Instagramu: 'Ja se ne svađam s vlastitom mamom, a kamo li s njom'

Dean Kotiga i Paula Sikirić
Foto: Instagram
1/7
15.01.2020.
u 14:16

Domaća influencerska scena svjedoči jednom neobičnom sukobu. Naime sve više popularni Dean Kotiga odlučio je izraziti zabrinutost za influencericu Paulu Sikirić - Šik nakon fotografije koju je snimila ispred Pravnog fakulteta u Zagrebu.

"Lokalni, ako ne i regionalni influencer" je opis kojeg "lovac" Dean Kotiga drži na svom Instagram proflu s kojeg nikoga ne prati. Kroz šaljive objave prikuplja veliki broj pratitelja, a često se i putem Instagram priča obraća ostalim influencerima te s njima započinje rasprave, namjerno ili nenamjerno.

Tako je i bilo u slučaju s influencericom Paulom Sikirić koju je Dean dobronamjerno upozorio na opasnost od sjedenja na hladnom betonu ispred zgrade Pravnog fakulteta u Zagrebu.

- Digni se s tog betona molim te, prehladit ćeš si guzicu ne šalim se - stoji u Deanovom komentaru ispod njezine fotografije, a on je prikupio 2145 lajkova. Ona mu je odgovorila: "Baba Duška, jesi li to ti?", a potom su se s podsmijehom nadovezali i njezini pratitelji.

- A on je kao poznati regionalni influencer? Nikad čula! - napisala je Paulina pratiteljica.

Rasprava je mogla završiti u komentarima, ali onda se Paula odlučila Kotigi obratiti u posebnom setu videa u Instagram pričama. On se na to također osvrnuo nakon što su mu pratitelji rekli da bi trebao reagirati na njezin istup.

- Ajde već kad sam u uredu i imam pauzu za brunch da se oglasim povodom jučerašnjeg slučaja o kojem mi sve više sljedbenika piše, a postajete lagano dosadni! - rekao je Kotiga i dalje opisao da mu nije jasno što se dogodilo nakon što ju je on odlučio upozoriti na hladni beton.

- Ona je to dosta nekako čudno shvatila i počela pisati čudne tekstove i snimati čudne videe, pri čemu ja ne znam što se dogodilo, ali nije ni bitno možda - istaknuo je Kotiga ističući da mu ne pada napamet svađati se s Paulom.

- Ja se ne svađam ni s vlastitom mamom, a kamo li s Paulom Sikirić. Mislim da nije dobro poticati nikakav oblik negativnosti, kao ni svađe na Instagramu pa bi čak i vas zamolio da to ne radite - obrazložio je za kraj Dean.

- Sa mnom nek se svađa tko želi, ja se neću svađat s nikim - kaže Dean pred kraj Instagram priče i poručuje Pauli:

"A ti kolegice Paula, što god te uvrijedilo ispričavam se. Meni nije problem poslat ispriku, ne zato što mislim da sam nešto krivo napravio nego zato što ne bih htio da se itko zbog mojih akcija osjeća loše. Sorry:" 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
19:16 15.01.2020.

...dobro sad, ali WHO the fuck is paula sikirić???

SA
SamoMalo
19:24 15.01.2020.

Influenseri - to hrv. rijec nije. Lektori uskocite... Ova mlada dama niti humora niti icega osim prvog plana grudi. Da treba prodati mandarine tesko da bi bilo sto.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
16:47 15.01.2020.

Maknut se od ljudi koji nemaju smisla za humor. Odgovorila je samo zato da se "prikrpi poznatosti". I odgovorila je neduhovito, tj. sve iza babe Duške je bilo bespotrebno. Nikad čuli za nju.....nadam se da više ni nećemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije