Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno otkriće

Dean i Brando bili su u vezi

James Dean
Foto: Youtube Screenshot
1/2
17.03.2016.
u 10:00

U knjizi koja uskoro izlazi prvi se put navodi kako su dva najveća seks-simbola 20. stoljeća prakticirala sado-mazo seks i razne vrste igrica

Ljubitelji filma šokirani su nakon što je Daily Mail objavio kako su Marlon Brando i James Dean, dvojica najvećih seks-simbola filmske industrije 20. stoljeća, bili u intenzivnoj vezi, koja je uključivala i sado-mazo seks. Daily Mail iznio je detalje iz knjige “James Dean: Sutra nikad ne dolazi”, koja bi uskoro trebala izaći iz tiska. Autori Darwin Porter i Danforth Prince tvrde kako imaju informacije da je zvijezda Kuma imala toliku moć nad mlađim kolegom da ga je kontrolirala u svemu, pa čak i gasila cigarete na njemu!

Njihovi prijatelji autorima knjige rekli su da je Brando znao voditi ljubav s potpunim strancima, a Dean bi ih morao gledati. Navodno se Brando prema njemu ponašao kao prema svojevrsnom kućnom ljubimcu te ga je znao ostavljati vani na hladnoći da čeka poziv na seks. Iako je Brando od Deana bio stariji sedam godina, imali su puno toga zajedničkog. Obojicu je glumi učio Lee Strasberg, a otkrio redatelj Elia Kazan. Dean je na neki način bio i Brandov nasljednik jer je uloge u filmovima “Buntovnik bez razloga” i “Istočno od raja” dobio nakon što ih je Brando odbio.

Zaljubljen do ušiju

Knjiga se temelji na razgovorima s njihovim prijateljima, ali i tadašnjim trač-novinarima, koji su bili dobro upućeni u zbivanja u Hollywoodu. Glumci su se upoznali 1949., a Dean je Brandu rekao da je njegov najveći obožavatelj. Nije dugo trebalo i našli su se u vezi.

– James je bio do ušiju zaljubljen u Branda i ispunjavao mu je sve želje. No Brando nije bio zaljubljen u Deana. On je bio zaljubljen u Branda – kazala je glumica Stella Adler koja ih je često viđala skupa. Dean je u to vrijeme odbacio svoju prepoznatljivu bijelu majicu i jeans, i počeo se oblačiti pametnije, kako bi sve više sličio Brandu. Stanley Haggert, još jedan od Deanovih prijatelja, kazao je kako James nikad nije imao novca , ali mu Brando nije želio dati ni dolara.

– Brando se s njim igrao mačke i miša, i koristio ga samo za ispunjavanje svojih želja. Često mu je nabijao na nos kako se zabavlja s drugim ljudima – rekao je Haggert i dodao kako je poludio kad je jednom primijetio ožiljke od gašenja cigareta na Jamesovim prsima.

– Bio sam spreman zvati policiju da uhite brutalnog ku...nog sina, no Jimmy mi je tad rekao da je on tražio od Marlona da mu to radi. Prvi sam put shvatio kakav je mazohist Jimmy bio, ili barem postajao – kazao je Haggert. Zanimljivo je kako Brando u svojim memoarima nikad nije priznao da su bili i prijatelji, a kamoli da su bili u vezi. Po njemu je Dean imao neke fiks-ideje, no nije mu se nikad približio.

Veza s McQueenom

Ironično ili ne, James Dean se prema Stevenu McQueenu ponašao jednako kao i Brando prema njemu. McQueen je bio toliko opčinjen njime da je držao novine isto kao i Dean te ispijao kavu baš kao i njegov idol. U knjizi piše i da se Dean navodno seksao i s Waltom Disneyem, za kojeg se godinama tvrdilo da je homoseksualac. Autori knjige naveli su kako su od više izvora dobili potvrdu da je Disney bio gej te da je po Los Angelesu unajmljivao apartmane u kojima se sastajao s ljubavnicima. Deana je navodno upoznao na večeri kod redatelja Georgea Cukora, koji mu se osjećao dužnim jer je ulogu u svom filmu “Glumica” dao Anthonyju Perkinsu umjesto Deanu. Te je večeri trojac, navodno, sudjelovao u grupnom seksu, a iako je Dean bio oduševljen obojicom, nakon toga mu nisu uzvraćali pozive. Knjiga “James Dean: Sutra nikad ne dolazi” autora Darwina Portera i Danfortha Princea izlazi 24. travnja, a moći će se kupiti na Amazonu. 

>> Audrey Hepburn, James Dean i Brigitte Bardot gostuju u Kempinski Hotelu Adriatic

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
14:09 17.03.2016.

Očekujem uskoro i knjigu o Paji Patku, Šilji i Plutonu naravno kao homićima, i sočne detalje o lezbo vezi Mini i Patki Patak..naravno sve iz prve ruke baš kao i ova knjiga o davno pokojnom Brandu i Deanu!

ŠK
škurabura
11:37 17.03.2016.

Jeste li to otkrili toplu vodu? Svatko onaj tko je pročitao biografiju napisanu poslije Brandove smrti to zna.Knjiga je u svim knjižnicama i obiluje mnoštvom sočnih detalja i o drugim likovima lažnog filmskog glamura.

KU
kunigunda
21:54 21.03.2016.

Odakle je ovaj novinarčić samir stigao i čudi se ko pura dr ,, u halo pa ovo je 21 st kaj se čudiš peder u njihovo vrijeme i danas kaj je čudno u tome tko voli nek izvoli nikad odikad od toga nismo radili problem potpuno si promašio temu zar je ikome važno tako nešto a mrtvi tak i tak ne govore i ne mogu se braniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije