Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi čovjek sam sutra

Davor Radolfi sve iznenadio novom glazbenom suradnjom

Foto: Instagram
1/6
04.05.2020.
u 07:00

Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli da je glazbenik snimio spot s kćeri Leom jer nisu znali kako se i ona bavi glazbom.

Vrijeme u karanteni većina ljudi iskoristila je za druženje s obitelji, a glazbenici su se uglavnom posvetili stvaranju novih pjesama koje će, nadaju se, uskoro izvesti uživo na koncertima. Davor Radolfi učinio je oboje i s kćeri Leom snimio duet pod nazivom „Novi čovjek sam sutra“. Tekst su napisali zajedno, a glazbu i aranžman potpisuje Davor. Smatraju, kažu, da je bilo važno zabilježiti neke emocije koje u ovim izazovnim trenucima svi proživljavamo.  

1/6


U razgovorima između oca i kćeri koji su preneseni u emotivnu baladu pitali su se slušaju li uvijek poruke koje im nebo šalje i što trebaju promijeniti u životu. Također, kažu, pjesma govori i o optimizmu, vjeri i gledanju na život s pozitivne strane, bez obzira na okolnosti koje nisu uvijek dobre. – Ovo je vrijeme kada sebi dajemo obećanja. Pjesma je zapravo nastajala prije pandemije kao osobno promišljanje i nisam ni slutio da bi mogla prerasti u pravu viziju svijeta 2020. Zato njezina poruka nije samo kolektivna, aktualna, nego se u njoj može prepoznati svatko u različitim životnim situacijama, krizama i dilemama u bilo kojem vremenu i na bilo kojem mjestu na svijetu. – kaže Davor Radolfi i nastavlja: – Jako sam sretan što mi se Lea pridružila u ovoj pjesmi iako ona već ima svoj put u glazbi i umjetnosti na koji sam vrlo ponosan kao otac i kao glazbenik.

Inače, Radolfi je velikim koncertom prošle godine proslavio 30 godina uspješne glazbene karijere, a iako ne istupa prečesto u medijima i ne oglašava se svakodnevno na društvenim mrežama, oduvijek ima vjernu publiku koja redovito dolazi na sve njegove nastupe.

 

Komentara 1

Avatar NancyAT87
NancyAT87
07:21 04.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­t­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije