Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć

Davor Radolfi održao humanitarni koncert za pomoć oboljeloj djeci

davor radolfi
Foto: Antun Bukovec
1/4
21.11.2012.
u 16:14

Cilj jednog od najvećih humanitarnih projekata u Hrvatskoj ''Dom daleko od doma'', izgradnja je prvog Centra za rehabilitaciju i palijativnu skrb kronično oboljele djece

Nakon što smo ga donedavno imali prilike gledati u HTV-ovu showu \"Ples sa zvijezdama\", Davor Radolfi održao je dobrotvorni koncert u Preporodnoj dvorani HAZU. Sav prihod od koncerta za koji se tražila karta više, a koji je održan u organizaciji Lions kluba \"Zrinjevac\" na čelu s predsjednicom Jesenkom Šojat, namijenjen je projektu \"Dom daleko od doma\" Zaklade Sierra.

 

Cilj jednog od najvećih humanitarnih projekata u Hrvatskoj \'\'Dom daleko od doma\'\', izgradnja je prvog Centra za rehabilitaciju i palijativnu skrb kronično oboljele djece. Riječ je o zajedničkom projektu Zaklade Sierra i Klaićeve bolnice, a podršku ovom projektu dali su Grad Zagreb i Ministarstvo zdravlja. Početkom listopada ove godine Zaklada Sierra dobila je lokacijsku dozvolu, a, kako je istaknula upraviteljica Zaklade Višnja Vranešić, početak izgradnje planiran je za proljeće 2013. godine. U Centru će se provoditi programi palijativne skrbi, psihorehabilitacije te smještaja bolesne djece i njihovih obitelji.

 

Sve prisutne na koncertu u dvorani HAZU pozdravila je voditeljica Sonja Šarunić, naglasivši kako je riječ o tradicionalnom okupljanju članova Lions kluba \"Zrinjevac\" koji djeluje punih 14 godina, a dosad je svojim humanitarnim djelovanjem prikupio 2 milijuna kuna za one kojima je to najviše potrebno. Davor Radolfi rado se odazvao pozivu za sudjelovanjem u ovoj hvalevrijednoj akciji, a svoje dobro poznate balade otpjevao je uz pratnju kolega Luke Udjbinca na akustičnoj gitari i Damira Bardeka na električnom pianu. U znak zahvale, Višnja Vranešić darovala im je svima po jednog plišanog Hrabrog medu, maskotu Zaklade Sierra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije