Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Davor nadjačao Janka u razbijanju ploča, a Maja natjecatelju pregledavala glavu

Foto: Nova TV
1/5
21.09.2018.
u 10:37

Šesta sezona Supertalenta starta na Novoj TV ove nedjelje

U prvoj epizodi šeste sezone Supertalenta koja gledatelje očekuje već ove nedjelje, vidjet ćemo trinaest raznovrsnih točaka, a koje od njih dobit će prolaz u daljnje natjecanje ostaje nam vidjeti.

Ove nedjelje upoznat ćemo zanimljiv par koji će se predstaviti plesom bachatom. Oni su Blanka i Emilien, ljubavni par koji uživa u plesu. Emilien je po struci slastičar, a u Hrvatsku se iz rodne Francuske doselio nakon što se zaljubio u svoju djevojku i plesnu partnericu Blanku. „Ja sam šef u kući, a Blanka u plesu“, otkrio je Emilien. Zavodljivoj bachiati neće odoljeti ni Davor Bilman koji će na nagovor Maje Šuput ustati i zaplesati s natjecateljicom.

Od plesača vidjet ćemo još i plesnu skupinu RIS iz Rijeke, samoukog plesača Đulijana Jašarevića, a orijentalni štih na pozornicu Supertalenta donijet će Lea Milanović.

Osim plesanja, Davoru će se svidjeti i razbijanje ploča. Naime, natjecatelj Belmin Osmanbegović predstavit će se sa svojim umijećem tekvondoa koji trenira od svoje šeste godine. Njegov nastup uključivat će lomljenje ploča od ciporeksa, a posebno vješt u tome pokazat će se i Davor koji će, nakon Jankova neuspjela pokušaja, uspjeti prelomiti jednu ploču!

Za razliku od Janka i Davora koji će se za razbijanje koristiti rukama i nogama, natjecatelj Belmin sve to napravit će glavom, a da na glavi nema nikakve posjekotine i oteknuća, provjerit će Maja. Vesela ekipa akrobata iz Slovenije, Dunkin devils, zasigurno će priuštiti pravi show, a svojim mađioničarskim trikovima žiri će pokušati zadiviti trinaestogodišnji Daniel Đogaš.

Natjecateljica Iva Augustinović, koja dolazi iz Žepča, a studira u Grazu, kaže kako je prijava na Supertalent za nju bila jednostavna odluka. „Naučila sam da moram raditi ono što najviše volim i ono najvažnije – vjerovati sebi“, dodala je Iva, a hoće li uspjeti zadiviti stroge kriterije žirija, tek ćemo doznati.

Svoje vokalne sposobnosti pokazat će i Dominik Kranjčec koji će nastupiti sa zagorskom pjesmom, Mladen Fajferić koji će izvesti pjesmu svog idola Zdravka Čolića te Joseandres Đerekarac koji kaže da mu je jedini cilj u životu biti pjevač. Zanimljiv će biti i nastup Maria Guberine, šibenskog pijanista koji će odsvirati miks skladbi ukrajinskih autora.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
13:21 21.09.2018.

jel Maja pregledala svoju glavu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije