Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu svi pogodili

Davor Bilman objavio fotku snimljenu prije 28 godina, možete li ga prepoznati?

Foto: Instagram
1/5
01.11.2019.
u 12:00

Onaj trenutak kad vidite sliku iz srednje škole i odmah vam se razvuče osmijeh na lice. Možete li me pronaći na slici? - upitao je Bilman.

Član žirija showa "Supertalenta" Davor Bilman s vremena na vrijeme voli objaviti fotografije iz mladosti i iz perioda kada je imao kosu.

Sada je objavio fotografiju snimljenu prije 28 godina kada je išao u srednju školu i pitao je obožavatelje mogu li ga pronaći na fotografiji.
- Prije 28 godina. Onaj trenutak kad vidite sliku iz srednje škole i odmah vam se razvuče osmijeh na lice. Možete li me pronaći na slici? - upitao je Bilman. 

Mnogima je očito postavio težak zadatak jer točnih odgovora nije bilo previše i mnogi su ga zamijenili s njegovim kolegama u razredu.

 

 

- Bijela prugasta košulja, to si ti - bio je odgovor većine pratitelja, ali bilo je i onih koji su pogodili da je Davor mladić u ljubičastoj majici.
Na kraju je Bilman obožavateljima na Instagram storyju ponudio točan odgovor i otkrio da su svi koji su odgovorili da je on u ljubičastoj majici bili u pravu. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
marli
14:22 01.11.2019.

Svi se trude biti influenceri i zarađivat milijune(od reklamnih objava) i kupovat stanove a kasnije i kuće za keš i to objavljivat još...koje degenerično vrijeme danas vlada..

DU
Deleted user
13:20 01.11.2019.

Maja Šuput?

PR
prajdali100
14:30 01.11.2019.

Gdje ovaj Davor igra?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije