Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNO, ALI...

Razvode se Beckhamovi?

David i Victoria Beckham
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
25.07.2017.
u 09:40

U novoj kući uredili su dva odvojena krila – jedno za Davida, drugo za Victoriju, koja ga optužuje da stalno tulumari sa starijim sinom

David (42) i Victoria Beckham (43) kupili su za pet milijuna funti novu ladanjsku kuću. No to i nije prava vijest vezana uz jedan od dugovječnijih brakova u svijetu poznatih (u braku su 18 godina). Prava je vijest da će kuća biti uređena tako da će imati dva odvojena krila, jedno za Davida, a drugo za Victoriju.

Ideja koja ih je vodila bila je da mogu živjeti na istom mjestu, a ipak odvojeno te da se i ona i on mogu povući u svoj prostor ako im onaj drugi ide na živce. No britanski tabloidi pišu da su se njih dvoje polako počeli razilaziti – dok David neprekidno tulumari i putuje sa svojim prijateljima, Victorija se usredotočila na posao vezan uz njen modni brend.

Njoj ide na živce njegovo partijanje, a njemu užasno smeta što ona radi od jutra do sutra. On navodno pod kontrolom drži i njihovo četvero djece s kojima se vrlo često pojavljuje na javnim događanjima i koncertima. Najstariji sin Brooklyn navršio je 18 godina i već je objavio svoju prvu knjigu fotografija.

 

Walking with this Handsome young man today was pretty special 🇬🇧 ♥️ @brooklynbeckham #specialmoments

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Romeo (14) s deset godina započeo je karijeru modela, Cruz (12) opredijelio se za glazbenu karijeru i već je objavio svoj prvi singl. Njihova sestra Harper (6) pohađa baletnu školu English National Ballet i redovito odlazi u Italiju gdje pohađa tečajeve u Conty Academy for Theatre Arts. Beckhamovi su odlučili svoju obitelj pretvoriti u svojevrsno show-biz poduzeće. No svi se sada pitaju hoće li opstati njihov “punoljetni” brak.

Komentara 1

LI
liliZG
12:06 25.07.2017.

ma neće se oni nikad rastati , pogotovo od kad imaju svaki svoje krilo pa to je pravi recept za još dugovječniji brak od njihovog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije