Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUBOPTU U ZAGREBU

David Temelkov i 'Ljubav na daljinu' na Record Store Dayu!

David Temelkov
Foto: HRVOJE BANIĆ
1/2
21.04.2017.
u 11:16

Popularna zagrebačka špica i Nova ploča u Bogovićevoj ulici, ove subote 22.04. u 12 sati, ugostiti će mladog pjevača Davida Temelkova.

Glazbenik koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim pripremio je novo iznenađenje za ovogodišnji Record Store Day.

Popularna zagrebačka špica i Nova ploča u Bogovićevoj ulici, ove subote 22.04. u 12 sati, ugostiti će mladog pjevača Davida Temelkova.

Prigoda je to, da David uživo zagrebačkoj publici predstavi novu pjesmu iz autorske radionice Miroslava Rusa. 'Ljubav na daljinu', kao i Davidova izvedba, sve koji je slušaju, bilo da je riječ o struci ili obožavateljima, ostavlja bez daha.

U svim live nastupima do izražaja posebno dolazi njegova iznimna vokalna kvaliteta, ali i šarm, pa ne čudi što pripadnice ljepšeg spola sve češće traže fotografiju ili autogram.

Uz 'Ljubav na daljinu' u Novoj ploči moći će te uživati i u Davidovim prijašnjim uspješnicama 'Bila je bolja' i 'Dišem za nas'.

Dan uoči nastupa u Zagrebu, Davida Temelkova uživo možete slušati ovog petka 21.04. u sportskoj dvorani Mladost Karlovcu, gdje će nastupiti u sklopu velike koncertne turneje 'Radijsko srce'.

21.04. Karlovac, Sportska dvorana Mladost (nastup na koncertu Radijsko srce)

22.04. Zagreb, Nova Ploča (Bogovićeva ul.)

Sve novosti vezane uz Davida Temelkova, pratite na njegovoj službenoj Facebook stranici, kao i na društvenim mrežama Hit Recordsa.

>>Ne propustite novi singl Davida Temelkova 'Dišem za nas'!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije