Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprimjereno ili ne

David Beckham pozirao s kćeri pa naljutio pratitelje jednim potezom: 'Zašto to radi?'

Foto: Instagram
1/5
21.10.2020.
u 11:18

– Najbolji tata – napisala je Victoria u opisu fotografije na kojoj David ljubi njihovu 9-godišnju kćer u usta

Zbog jedne fotografije na društvenim mrežama David Beckham našao se na meti kritika. Naime, obitelj Beckham dan je provela u prirodi, na organskoj farmi Daylesford u Gloucestershireu, a fotografijom s izleta pohvalila se Victoria Beckham koja je na svom Instagram profilu podijelila fotografije svog supruga Davida i kćeri Harper Seven.

1/7

"Najbolji tata", napisala je Victoria u opisu fotografije na kojoj David ljubi njihovu 9-godišnju kćer u usta. "Najbolja obitelj ikada", "Toliko su slatki", "Predivne fotografije", "Vaša obitelj je tako slatka", pisali su pratitelji u komentarima, no bilo je i onih koji smatraju ovaj Davidov čin neprimjerenim.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Obožavam tvoju obitelj, ali nikad neću razumjeti roditelje koji ljube djecu u usta", "Nemojte ljubiti djecu u usta", "Zašto je ljubi u usta?", "Molim te, prestani je ljubiti tako", samo su neki od komentara.

Obitelj Beckham nedavno se našla u fokusu javnosti jer je u tajnosti držala informaciju da su bili zaraženi koronavirusom. Britanski mediji u rujnu su se raspisali kako su Victoria i David početkom ožujka dobili pozitivan test na koronu. Dogodilo se to nakon što su se vratili iz Amerike gdje su sudjelovali na nekoliko zabava i pretpostavljaju da su se tamo zarazili. Bilo je to početkom ožujka kada je David zbog obveza u klubu Inter Miami otišao u Miami, a s njim je u Ameriku otputovala i cijela obitelj. David je, kako piše The Sun i Daily Mail, imao sastanke u klubu i družio se s navijačima, a obitelj je bila i na nekoliko zabava s prijateljima u Los Angelesu. Kada su se vratili u London, David je počeo primjećivati prve simptome, a ubrzo je i Victoria dobila visoku temperaturu i grlobolju.

– Ubrzo su slične simptome počeli primjećivati i njihovi zaposlenici, tjelohranitelji i njihovi vozači osjećali su slabost i imali su temperaturu. Victoria je bila izvan sebe i odlučila je kako cijela obitelj Beckham mora biti u karanteni duže od propisana dva tjedna. Htjela je napraviti sve što je u njezinoj moći da smanji širenje zaraze – ispričao je izvor blizak Beckhamima. Navodno su se zarazili na samom početku ožujka, a u vrijeme kada su se zarazili, a nisu još bili svjesni da su zaraženi, slavili su 21. rođendan svog sina Brooklyna. Na toj zabavi bila je hrpa poznatih osoba i za Beckhamove je to bila noćna mora, ali navodno nitko od gostiju nije se tada zarazio. Ponudili su svu potrebnu pomoć svojem osoblju, od kojih je dvoje zaposlenika bilo u težoj zdravstvenoj situaciji, ali su uspjeli preboljeti koronavirus.

Foto: Press Association/Pixsell

Beckhamovi su cijelu karantenu proveli na svom seoskom imanju na kojem imaju bazen i nogometni teren. Više tjedana bili su izolirani i tek kada su dobili negativne nalaze David je počeo odlaziti po namirnice u obližnju trgovinu. Ovo ljeto njihov najstariji sin se zaručio i obitelj je odlučila nagraditi se kratkim ljetovanjem u Italiji i Grčkoj, a prije toga opet su se testirali i napravili serološke testove kako bi mogli sigurno otputovati na odmor. Obitelj Beckham tada nije htjela komentirati navode o tome da su preboljeli koronu, a na ovu temu nisu se željeli oglasiti ni njihovi zaposlenici koji su bili zaraženi koronom.

 

Komentara 1

NI
NikoCro
11:32 21.10.2020.

Pedofil, sto drugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije