Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podiže tužbu

David Beckham: Nisam spavao s prostitutkom Irmom iz Bosne!

beckham
Pixsell
23.09.2010.
u 16:14

26-godišnja Irma, prostituka bosanskog porijekla, odrasla u Engleskoj, tvrdi da je Beckhama upoznala preko zajedničkog prijatelja.

David Bekcham tužit će američki tabloid In Touch zato što je objavio priču prostitutke Irme Nici koja tvrdi da je prije tri godine spavala s nogometašem. Irma tvrdi da se s Davidom susrela pet puta, a jednom su imali i seks u troje s još jednom prostitutkom, koji je Beckham platio 52 tisuće kuna.

26-godišnja Irma, prostituka bosanskog porijekla, odrasla u Engleskoj, tvrdi da je Bekchama upoznala preko zajedničkog prijatelja. Za časopis je ispričala kako ju je 35-godišnji nogometaš nedugo nakon toga nazvao i pozvao je da se nađu u hotelu Le Parker Meridien u New Yorku.

Međutim, kako tvrdi izvor blizak Beckhamu, u njezinoj priči ima dosta netočnosti. Izvor je za britanski Daily Mail kao primjer naveo njezinu izjavu u kojoj je rekla da je Davidu, kada joj je otvorio vrata svoje hotelske sobe, kosa još bila mokra od tuširanja.

- David je u to vrijeme bio ošišan na nulericu tako da je to potpuno krivo.Osim toga, u New Yorku nije odsjeo u hotelu Le Parker Meridien, kako kaže Nici, već u Waldorf Astoria - kaže neimenovani izvor.

Nogometna ikona, koja je 11 godina u braku s Victoriom Beckham, tvrdi da Irmu nikada nije ni upoznao te je bijesan zbog optužbi koje naziva potpuno neistinitima i smiješnima.

- Cijela priča je izmišljena kao što je uredništvu časopisa In Touch i bilo rečeno prije objave članka. Nažalost, živimo u svijetu u kojem novine objavljuju svakakve laži i onda misle da će se samo tako izvući – izjavio je Beckhamov glasnogovornik.

Izvor blizak nogometašu britanskim je medijima rekao i kako bi izazivanje seks skandala mogao biti dio prljave kampanje kojom se Velikoj Britaniji žele umanjiti šanse da bude domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije