Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Psy je zakon!

Dave Grohl iskreno obožava 'Gangnam Style'

Dave Grohl
Pixsell
15.03.2013.
u 16:23

Član Foo Fightersa priznao je da mu je to jedna od najboljih pjesama koje je čuo u posljednjih deset godina

Dave Grohl javno je priznao da je \"Gangnam Style\" jedna od najdražih pjesama koje je čuo u poljednjih deset godina. Vođa Foo Fightersa osvrnuo se na glazbenu industriju u govoru na South by Southwest Music Festivalu u teksaškom gradu Austinu.

Znajući da će time napakostiti većini rock kritičara, Dave je na sva usta ishvalio globalni megahit južnokorejske zvijezde Psy. 

- J***š grešna zadovoljstva - uzviknuo je Grohl - Pričajmo o guštima. A \"Gangnam Style\" je jedan od mojih favorita.

Legendarna zvijezda koja je karijeru započela bubnjajući u Nirvani, u svom je govoru ismijala zabavnu industriju koja u prvi plan gura emisije poput Američkog idola. Grohl smatra da to ne može biti mjerilo nečijeg talenta.

- Zamislite samo Boba Dylana koji na bini pjeva \"Blowin\'\' in the Wind\", dok mu u žiriju sjedi Christina Aguilera - rekao je Dave koji se u Austinu prisjetio svojih glazbenih početaka s Nirvanom:

- Oni su imali pjesme. Imali su i Kurta Cobainea, ali nisu imali bubnjara. To je bilo iskreno, čisto i stvarno - otkrio je razloge zašto je prekinuo živjeti s hrvačicama u blatu i pridružio se rock bendu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije